facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Sliedrecht

"Bij HEMA Sliedrecht maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Kerkbuurt 43, 3361 BC Sliedrecht
Telefoonnummer: +31 184 415 772
Stad: Sliedrecht
Route: Kerkbuurt 43
Postcode: 3361 BC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baby en Tiener Megastore Baby en Tiener Megastore 2 km Super winkel, vaak zelfs goedkoper dan web winkels. Uitstekende service en altijd gli...
Recensies
Zeer onvriendelijk personeel bij de horeca. Je wordt echt afgesnauwd. Koffie is ook niet meer wat het geweest is, zeg maar gewoon niet te drinken. We hebben na 3 slokken maar besloten weg te gaan. Babycino ging heel veel slagroom op, in een glas. Ook niet meer in een kopje met smarties ernaast op het schoteltje. Het was teleurstellend.
Net een broodje gehaald werd heel vluchtig afgehandeld kreeg niet de tijd om nog wat bij te bestellen. Niet eens drinken. Broodje was oud en koud erg slecht
Zeer onvriendelijke dame bij de horeca, 2 dames achter mij in de rij waren het compleet met mij eens.. erg jammer!
Net een broodje gegeten in jullie restaurant vol verbazing zitten kijken het personeel staat op hun kop te krabben staan te lullen en personeel met los lang haar loopt zo de keuken in 5 man zien lopen totaal niet druk misschien een ideetje om eens een doekje en een sopje te pakken om de tafels schoon te maken Bah viezerikken!!!!!! EET SMAKELIJK
slechtezaak, wilde broodje bestellen , sorry nog geen broodjes, nou dan een warme worst, sorry maar die zijn pas over een half uur klaar. Geen goede zaak, niet aan te bevelen. Ongeschoold personeel die niet klantvriendelijk zijn. Uiteindelijk maar weggegaan., met een lege maag en honger. pfffft.
Super geworden! Mooi restaurant, véél gezelliger dan in de oude setting! Alleen moeten ze de tafeltjes buiten vaker schoonmaken. Dat zag er vandaag niet uit!
Lekker gegeten en goede koffie. Heel aardige bediening in restaurant. Mooie producten en alles kers vers. Komen er graag en regelmatig. Ook bij de kassa in de winkel erg vriendelijk geholpen.
Leuke winkel,uitgebreid regelmatig wisselend assortiment,kleine lunchroom aanwezig.Eerst lastig te bereiken voor rolstoelgebruikers,maar er word nu een lift geplaatst,zodat dat probleem binnenkort opgelost is.Veel parkeergelegenheid aan de achterkant van het pand.Fijne winkel!
Na betalen moet je bij de kassa teruglopen en kom je binnen 1,5 meter van degene achter je. Rijvorming voor de kassa's is niet mogelijk omdat er te weinig ruimte is en de schappen in de weg staan.
Ontbijt wezen halen en geen vrolijke dame achter de kassa blauwe kleur 9:19 misschien heb ze dag niet maar moet ze gewoon aanpassen . Zijn er ook meiden hier lopen die hangen en niks boeien wat er gebeurd. hema Alblasserdam, Papendrecht ,zwijndrecht de iedereen altijd vrolijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid