facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Rhenen

Hema Rhenen

Info

Wij heten u van harte welkom bij HEMA RHENEN!



"Bij HEMA Rhenen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Frederik v.d. Paltshof 39-41, 3911 LA Rhenen
Telefoonnummer: 0317620172
Stad: Rhenen
Route: Frederik v.d. Paltshof 39-41
Postcode: 3911 LA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HEMA openingstijden Veenendaal, Openingstijden Kruidvat Rhenen, Blokker Rhenen, HEMA take away open
Recensies
Wij zijn nu twee keer wezen lunchen. Aan zich is het eten niet verkeerd. Wel is het zo dat er maar een medewerkster is. Dus soms heel lang wachten op het eten. Dan is er bijvoorbeeld bij de erwtensoep geen roggebrood met spek, of iets anders is er niet terwijl de lunch nog echt moet beginnen. Heel jammer.
Niet normaal word afgesnauwd door meisje achter toonbank restaurant!!
Wat is Amber vreselijk onvriendelijk! Hele nare ervaring in het restaurant! Jammer want Hema Rhenen is verder een leuke winkel!
Zeer vriendelijk en sociale bediening. Komen je bestelling zelfs aan tafel bezorgen. Dit lijkt geen incident, want bij onze beide bezoeken en door verschillende dames werd dit gedaan. Daar bovenop was ons broodje heerlijk vers gebakken lunch en smaakte het beleg Surinaamse kip naar meer!
Werkneemster Mevr. Van Dijk mag wel wat aan haar manieren gaan doen. Iemand de winkel uit zetten die geen mondkapje mag dragen wegens medische redenen. Bent u DOKTER Mevrouw van Dijk? Walgelijk figuur... ga je SCHAMEN.
Niemand in het restaurant aanwezig. Langzaam tempo personeel. Personeel niet geschikt voor dit werk. Moesten onnodig lang wachten..
Mooie en nette winkel. Ik merk dat ik me wel stoor aan dat politiek correcte gedoe waarbij je geen duidelijke split meer ziet tussen mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Dat zal best van het politiek correcte hoofdkantoor komen en dan moet je volgen als vestiging maar ik merk dat het mijn koopgedrag wel beïnvloed. Ik haal alleen wat ik ergens anders niet kan halen, sorry..
Best een leuke zaak,heb en goed spul,redelijke prijzen. Echter èèn min punt , geen paskamer, we vinden dit een kwalijke zaak. Vooral dames willen wat passen en dan is er niets. Dit is een groot minpunt. Hiermee krijg je geen klanten die ze juist broodnodig hebben. Doe daar wat aan.
De inrichting van de winkels is veranderd, heel onoverzichtelijk en rommelig. Tegelijkertijd zijn verpakkingen veranderd. Nu kan je dus écht niks meer vinden. Personeel is niet ingelicht welk oude vertrouwde product in welke nieuwe verpakking zit. Jammer Hema, maar als ik niks kan vinden, kom ik niet meer.
Een fïjne van ouds bekende zaak. Goede spullen tegen een scherpe prijs. Altijd snel geholpen. En heerlijke taart!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid