facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema, Oud-Beijerland

"Bij HEMA Oud-Beijerland maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Oost Voorstraat 34-35, 3262 JE Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31 186 617 877
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oost Voorstraat 34-35
Postcode: 3262 JE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 11:00 - 17:30
Woensdag: 11:00 - 17:30
Donderdag: 11:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Geweldige winkel, klantvriendelijk personeel! Goede kwaliteit. Soms denk je van wat duur, maar dat komt omdat het goeie kwaliteit is en dat is veel geld waard
Leuke verbouwde winkel na een brand ,.ziet mooi en opgeruimd uit.
Goed en prettig geholpen, ook al was er maar 1 exemplaar in de winkel van wat ik zocht.
Via click en collect 2 lippenstiften van eigen merk besteld. 3 dagen geleden en nog steeds niks gehoord. Hoe graag wil de Hema geld verdienen. Er lopen er 4 in de winkel met mandjes om te verzamelen. Bizar en niet van deze tijd. Is 3 dagen geleden besteld. Doe ik niet meer.
Het is personeel is an zich vriendelijk en behulpzaam. Alleen stoor ik me enorm, als hsp-er aan de 'echt hema' oh wat word je daar gek van reclame die je non-stop hoort als je in de winkel rondloopt. Ook in het restaurant heb ik lange tijd een leuke tijd gehad en hier ben ik altijd ja prima geholpen, echter deed HEMA restaurant mee aan het fascistische qr-code beleid een corona maatregel en werd ik gediscrimineerd vanwege medische kenmerken, ik had namelijk geen qr-code. Ik heb hier aangifte van gedaan en het openbaar ministerie onderzoekt de zaak nu. De hema mag altijd contact met me opnemen inzake deze casus. Voor mij was het toen gelijk afgelopen, ik voel me niet meer als mens gezien en gehoord en zal niet meer winkelen in de hema.
Pas hier geweest het restaurant was helemaal verbouwd, zag er goed uit, ik vroeg iets over allergieën en ze gingen het meteen uitzoeken, doordat ik een soja allergie heb kon ik het niet eten dus maar een lekker kassbroodje genomen. Zeer vriendelijk personeel.
Leuke winkel met veel keus. Veel keus in gebak, brood, broodbeleg, cadeauartikelen en kleding. Over het algemeen niet de goedkoopste winkel voor kleding en handdoeken enz. Terwijl een lunch of broodbeleg wel weer heel voordelig is. Deze winkel heeft goed personeel die hard doorwerkt. Is het druk? Altijd een kassa erbij als dat kan. Vleeswaren wordt vers voor je gesneden als je bijvoorbeeld maar een half onsje wilt. De winkel ziet er netjes en opgeruimd uit. Veel schoner dan bijvoorbeeld een HEMA in Rotterdam. Ja, ik haal hier graag mijn dagelijkse boodschappen als brood en beleg!
We zijn erg goed geholpen met de zoektocht naar nieuwe gordijnen en een plissé. Er werd tijd genomen voor ons en we mochten een proefstuk van een gordijn aan het einde van de dag meenemen om de volgende morgen vroeg weer in te leveren. Dat vonden we echt heel erg fijn! Zo konden we echt even rustig kijken of het bij ons paste. De maakkosten zijn ook zeer scherp en de keuze ruim. Zeer goede ervaring!
Top winkel wel jammer dat de hema rookworst niet wordt gesponsoord door het communisme
Kwam 15:57 naar het eetgedeelte voor het vieruurtje werd ik snauwend weggestuurd omdat het nog geen 16:00 was. Ik snap dat die tijd de start is maar hoe ik weg werd gestuurd was zo asociaal. Tip: Laat klanten even zittend wachten en zodra het tijd is, geef aan dat ze mogen komen. Maar wegsturen? Ik ben gelijk weggegaan, kom ook niet meer terug..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid