facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Oosterbeek

Hema Oosterbeek

Geschiedenis

Welkom op de facebook van HEMA Oosterbeek. Hier kun je terecht voor informatie over actie's, openingstijden, vragen en nog veel meer!



"Bij HEMA Oosterbeek maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Utrechtseweg 148, 6862 AS Oosterbeek
Telefoonnummer: +3126 339 0648
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 148
Postcode: 6862 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Blokker Oosterbeek, Openingstijden Etos Oosterbeek, HEMA Arnhem Openingstijden, HEMA Renkum, Openingstijden Kruidvat Oosterbeek, HEMA stad, HEMA open, HEMA Arnhem centrum restaurant
Recensies
Leuke winkel met genoeg keuze. En is ook niet duur
Speciaal naar oosterbeek gereden omdat een bepaald product volgens de website nog op voorraad was, helaas was het toch niet aanwezig. Volgens de verkoopster "had je dat weleens". Had niet de indruk dat ze erg veel zin had er iets aan te doen. Keek een beetje vaag langs de schappen waar ik zelf ook al gezocht had. Maar niet de voorraad checken op de computer ofzo.... dat was ws een stap te ingewikkeld. Met lege handen weer naar huis. Succes met de volgende doorstart hema!! Legelellege handen weer naar huis.
Altijd goed geholpen door het meisje achter de kassa.
Gewoon een hema met leuke hema spulletjes. veel lunchtrommeltjes, baby spulletjes en school spullen.
Kleine Hema maar hebben van alles wat. Gordijnen, handdoeken, kleding ondergoed, schrijfwaren, gebak enz. Ik ging voor latex verf dit product was net uit de schappen gehaald en greep ik dus mis. Oplettend personeel. Fiets kun je parkeren voor de deur en auto gratis aan de overkant van de straat. Daar is ook de AH, gemeentehuis en een Rabobank. Nog meer huishoudelijke spullen nodig dan is de Blokker ook nog te vinden praktisch naast de Hema.
Leuke Hema. Niet al te groot maar genoeg keuze. Vriendelijk bediening. Twee etages met lift.
Beetje jammer dat 5 minuten voor sluitingstijd de deur al dicht is. Zet dat dan bij de openingstijden
Mag hier niet eens even naar de wc. Ok, ga ik ergens anders kleren kopen, jij je zin...
Oosterbeek is een heel gezellig dorp met vele leuke en ook luxe winkels Gemoedelijke sfeer is hier ruim aanwezig.
Nette winkel,maar zeer klein assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid