facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Ommen

HEMA Ommen
Adres: Varsenerstraat 16, 7731 DC Ommen, Nederland
Telefoonnummer: 0529 453 415
Staat: Overijssel
District: Ommen
Stad: Ommen
Route: Varsenerstraat
Huisnummer: 16
Postcode: 7731 DC


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Dinsdag 26 sept 2023 wezen winkelen in Ommen,in de middag een heerlijk broodje gezond genuttigd bij de hema was verrukkelijk als we weer in de buurt zijn gaan we zeker weer terug,ook vriendelijk personeel aan de balie,nTot ziens zullen we maar zeggen.
Lekker even een bakje doen in hartje Ommen bij deze Hema. Op de foto's een cappuccino met caramel en uiteraard de befaamde tompouce...
Mijn man en ik hebben hier afgelopen vrijdag, eind van de middag, koffie met iets lekkers genuttigd.nHeel erg lekker!nMaar bovenal werden we geholpen door een super vriendelijke en vrolijke serveerster!nGoed en gezellig!nJammer dat we haar naam niet weten......nDikke duim!
Wij hadden in het restaurant twee koffie en twee gebakjes. De gebakjes waren klef en de koffie was heerlijk!nDe tafels en stoelen zijn plakkerig en op de vloer liggen veel kruimels en er ligt vocht drinken.
Geen fijn restaurant je voelt je totaal niet welkom.nEn de vriendelijk dame achter de balie moeten ze in de spoelkeuken zetten waar ze in haar eentje staat. Zodat ze tegen de borden en het servies kan snauwen i.p.v haar klanten. Winkel zelf kan ik niks over zeggen want naar het restaurant gedeelte waren we er eigenlijk al snel klaar mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid