facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Nunspeet

HEMA Nunspeet
Adres: Dorpsstraat 57, 8071 BX Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0341 254 840
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 57
Postcode: 8071 BX


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Lekker in het Restaurant. Alleen de hanglampen mogen wel eens schoongemaakt van binnen. En de Banken hebben hun beste tijd gehad. Was wel tevreden had alleen een kanttekening!
De Hema op zich prima.nMaar de toiletten waren niet fris, stonken enorm.nAls je € 0,50 betaald, verwacht ik toch ook wel dat er regelmatig gepoetst wordt.
Hele slechte ervaring. Storing met de klantenpas waardoor ik mijn voucher niet kon inleveren. Chocolademelk hadden ze al gemaakt en vroegen ze even of ik €6 voor 2 bakjes chocolade melk kon bijleggen. Dat heb ik geweigerd en vervolgens wordt de chocolademelk recht voor mijn neus in de gootsteen gegoten. Zielige werknemers hiero. Steun dan liever het IJscafé in Nunspeet. Vele betere chocolademelk voor dezelfde prijs
Ik wilde graag een bepaald kussen hebben, online was deze niet te verkrijgen, in Nunspeet was er beperkte voorraad. Wij van Ermelo naar Nunspeet, maar toen was de prijs opeens 17,50, terwijl op de hema site toch heel duidelijk staat aangegeven dat hij in de sale was voor 8 euro. De winkel vertikte het om hem voor 8 euro mee te geven. Ben hier erg teleurgesteld over, pure misleiding vd Hema. De hema in Nunspeet laat ik voortaan links liggen.
Wij kennen aardig wat Hema's maar dit zal nooit een winkel restaurant worden om terug te komen.nWe kwamen voor het ontbijt.nBeleg lag er onafgedekt waardoor de kaas aan de randen al hard een uitgedroogd was. Voor de klanten lagen er tangen en vorken maar het personeel pakte alles met de handen. Geen tangen, vorken of handschoenen werden gebruikt. De verse jus d'orange leek wel ut de diepvries te komen.nDe tafels en banken waren vies en de vloer was al lange tijd niet goed gedweild.nZonde, wetende dat binnen de Hema groep de standaard toch wel hoger ligt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid