facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Middelharnis

"Bij HEMA Middelharnis maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Beneden Zandpad 17, 3241 GA Middelharnis
Telefoonnummer: 0187 485 666
Stad: Middelharnis
Route: Beneden Zandpad 17
Postcode: 3241 GA



op zoek naar gerelateerd: HEMA openingstijden Middelburg, Blokker Middelharnis, HEMA openingstijden corona, Openingstijden Kruidvat Middelharnis, Primera Middelharnis, Action Middelharnis, HEMA Click and collect, HEMA gouda click and collect
Recensies
Broodjes zijn lang geleden klaargemaakt en zijn stuk voor stuk kurkdroog geworden. Ik snap nou helemaal niet waarom er zo veel bijna 10 ofzo kletserige werknemers in keuken rond lopen en helft van ze zitten niks te doen en toch geen verse broodjes kan maken. Waarom heb je dan zo veel mensen nodig daar? Omdat een werknemer nog een kletmaatje nodig ofzo?
Net bijna 45 minuten in de rij gestaan inmiddels de kinder menu's al koud en wij hadden zelf 2 klassiek burgers die net aan waren en ook gek genoeg niet warm kwamen net van de gril ook zat er tomaat op die echt niet meer kon . Kortom je staat lang te wachten en je hebt koud en waardeloos eten echt doodzonde.. Er is duidelijk een gebrek aan leiding erg sneu voor de jonge dames die er staan
Gegeten in het restaurant, het eten was best, maar verder overal erg smerig. Vieze tafels, vies bestek, de bestekbakken erg vies, stof en kruimels. In de keuken liep of stond zat personeel, terwijl er niet veel klanten waren, dus het is niet dat ze er geen tijd voor hadden!
Vandaag gegeten in nieuwe lunchroom van Hema. Het was echt slecht gewoon. Helft van t personeel wist niet wat ze moesten doen. Leidinggevende had het overzicht ook niet meer. Lange wachtrij, voorraden drank werden niet aangevuld, geen melk, yoki of karnemelk. En dat in lunchtijd Na veel zuchten door personeel en lang wachten werd er toch ergens Fristi gevonden. In plaats van wachtrij wegwerken werd er op zeer trage wijze gebak bijgevuld terwijl er van alle soorten gewoon nog stond. in lunchtijd hoef je geen gebak bij te vullen... dan wil men namelijk broodjes of soep o.i.d.. Tweede kassa staat op verkeerde plaats en had eigenlijk geen nut. Zet iemand naast de kassa die de koffie direct regelt dan kan de caissière alleen afrekenen en de wachtrij verkorten . Zorg dat voor de lunch alles bijgevuld is en ga na de lunch weer bijvullen voor het gebaksuurtje.... En waar zijn de kindermenu's met poffertjes of een simpele tosti????? Voor een peuter is de landelijke tosti van nu bijna niet weg te krijgen.
Zonder hier ook maar iets te communiceren zijn na de verbouwing de koffie stempelkaarten afgeschaft. Ook volle kaarten kunnen niet meer worden ingeleverd. Voor de verbouwing, tot op de laatste dag, zijn gewoon stempels gegeven. Na de verbouwing zijn de prijzen fors verhoogd, koffie +10%. Het nieuwe restaurant is mooi. Helaas wordt er niet schoongemaakt en zit je aan vieze tafels. Hema let op de kleintjes.......
Deze winkel is kortgeleden geheel verbouwd en ziet er fantastisch uit. Indeling is veranderd en het restaurant lijkt nu wel twee keer zo groot. Goed gesorteerd en als het om eten of drinken gaat in het restaurant, dan komt iedereen aan zijn trekken.
Een broodje rosbief bij de Hema... Zeer karig belegd met 2 plakjes rosbief en een verlept piep klein stukje sla voor €4,- Kom op Hema... dit ben ik niet gewend van jullie. Als je rosbief serveer moet je het wel proeven. En niet alleen brood met verlepte sla voor deze prijs. Ps. 1,5 meter is wel een punt van aandacht als je in de rij staat voor bestelling en kassa. Personeel mag klanten er zeker op wijzen als men zich niet aan houd. Het wordt immers om geroepen.
prima opgeruimde niet zo grote winkel. gebak afhalen gaat goed, al betaald. bordjes moet je dan weer apart gaan afrekenen bij de kassa waar 5 man staan om 9:00....in de rij niet achter de kassa. tja dan maar geen bordjes. verder vind ik assortiment van winkel erg beperkt.
De Hema in Middelharnis is niet heel erg groot, maar ook niet klein. Er is toch veel aanwezig, behalve het ruime assortiment ook hier brood en gebak, verswaren en het, weliswaar ook kleine, restaurant. Maar dat is niet overal, dus toch prettig dat je hier een ontbijt, lunch en je koffie of thee kan krijgen. De Hema is de Hema, de Hollandse Eenheden Maatschappij, dus helaas mijn cliché, heb je er één gezien heb je ze allemaal gezien. Maar ik haast me om me te verbeteren, want niet iedere Hema is dezelfde. Er zijn al gradaties in grootte, het assortiment speelt een belangrijke rol, het personeel al dan niet vriendelijk enz. De keus is groot en de prijzen zijn relatief laag. Verder moet je een beetje van de Hema houden, van de sfeer, een beetje rommelen tussen de artikelen.
Ik ben zeer tevreden over de producten van de Hema en hun verse belegde broodjes en gebak is super lekker, En ze hebben veel keuze. De broodjes hamburger is echt een aanrader zo heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid