facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Maassluis

HEMA Maassluis

Info

Op deze pagina kunt u alles vinden over onze HEMA in Maassluis. Er komt van alles voorbij, zoals: acties, de winkel, ons team enz. We zien u graag terug!

Adres: Koningshoek 92001, 3144 BA Maassluis
Telefoonnummer: 0105925171
Stad: Maassluis
Route: Koningshoek 92001
Postcode: 3144 BA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Action Maassluis, Koningshoek openingstijden, Openingstijden Zeeman Maassluis, Smikkelmenu HEMA, HEMA restaurant, HEMA take away open, Openingstijden Kruidvat Maassluis, Koningshoek Maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Los Porteros Pintxos, Tapas & Borrelbar Los Porteros Pintxos, Tapas & Borrelbar 122 meter Genieten van een hapje en een drankje na of tijdens het winkelen in winkel Centrum Ko...
Excelsior Maassluis Excelsior Maassluis 1 km Beetje klein, wel lekkere koffie.
BijAniet BijAniet 1 km bij-aniet schrijft kookboekrecensies.
Recensies
Ook na de lock down nog een gezellige zaak. Vriendelijk en beleefd personeel. Mondkapje zoals in het gehele winkelcentrum verplicht. Winkelmandjes worden door een personeelslid voor elke opvolgende klant gereinigd.
Wilde een broodje eten maar de schappen waren leeg in de vitrine. Geen bordjes wat alles was. Een kans om dit aan een medewerkster te kunnen vragen was er niet. Ze gaf net aan een klant voor ons dat je bij de kassa moest bestellen en draaide zich weerom. We zijn naar Jofel gegaan en daar vervolgens heerlijk gegeten.
Broodjes zijn lekker. Ontbijten om 9 uur WAS leuk geprijsd. Anno december 2022 is het niet meer aantrekkelijk om hier ff een ontbijtje mee te pikken. Sommige prijzen zijn letterlijk x 2 gegaan. Als je zo commercieel wilt worden zul je ook moeten gaan wijzigen in personeel. Jammer.
Niet eten bij het restaurant! Waardeloze onbekwaam personeel. Doen 30min over een tosti van 4euro!! . Die niet eens gesmolten was. Ik moest weg ivm met afspraak. Maar kreeg niet gelijk geld terug. Moest wachten op de leidinggevende waar ik geen tijd voor had.
Fijne winkel met veel leuke aparte spullen. Vind de Hema wel erg duur geworden . Is natuurlijk overal wel maar gewoon simpele dingen veel duurder dan elders.
Fijne en mooie winkel, maar met rolstoel of kinderwagen slecht toeganglijk, door dat de paden overvol staan
Gezellige winkel, goede cappuccino en heerlijk gebak. Wel jammer dat de telefoon oplaadstation niet up to date is. Nieuwe USB-C niet aanwezig. De prijs van 1 euro is misschienvoor het opladen wel een beetje hoog. Een fietsaccu laad je op voor een kleine 10 eurocent.
Best grote,luxe en moderne Hema geworden na het verbouwing. Restaurant toegankelijk met Corona pas, niet veel om uit te zoeken, onvriendelijk personeel en zeker de restaurant leider die echt denkt dat ie aardig is. Een training in omgang met klanten zou echt nodig zijn. Ongedoeldig en sacherijnig als ie iets moet uitleggen of vragen beantwoorden en gaat in discussies met klagende klanten ipv helpen of een excuses aan te bieden. Ik ga daar nooit meer. Bagger tent.
Net een bikini gekocht, stond bij 2 in 1 voor 16 euro. Komen we bij de kassa, mevrouw achter de kassa dood chagrijnig. Gevraagd hoe ‘t zit, want we kwamen op 28 euro uit. Krijg je antwoord, nee, losse verkoop, verder geen uitleg. Mij niet meer gezien hier!
Grote Hema met eetgelegenheid. Super gezellig winkelcentrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid