facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Katwijk

Hema Katwijk

Info

Bij HEMA Katwijk vind je de beste producten voor het dagelijks leven met een eigentijds design voor een schappelijke prijs.



"Bij HEMA Katwijk maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Taatedam 53, 2225 BN Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071 407 5550
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Taatedam 53
Postcode: 2225 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: HEMA Noordwijk, Blokker Katwijk, Action Katwijk, HEMA locaties, Etos Katwijk, HEMA ontbijt, Kosten ontbijt Hema, HEMA Oostenrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Store 17 Store 17 170 meter Store 17 is een shop-in-shop warenhuis dat kopers en verkopers bij elkaar brengt! O...
Recensies
Aardige mensen fijne winkel maar wanneer je bij de afdeling van de broodjes een ontbijt besteld is het ontbijt wat je krijgen heel anders dan wat er is afgebeeld op het aanbiedingsbord. De het hele broodje met tomaat komkommer en groente op de afbeelding is in werkelijkheid een half broodje zonder de rauwkost. Dat is niet helemaal correct. De dame in de bediening is wel heel aardig en kan er niets aan doen zegt ze. Kijk naar de foto en ontdek de verschillen
Voor de rustzoekers . Heerlijk rustig terras aan de achterkant van de winkel. Je moet wel zelf binnen consumpties afhalen bij het buffet .
Winkel is netjes maar de toiletten... zo smerig! Als je er voor moet betalen zorg dan iig dat de toiletten netjes zijn! Neem een voorbeeld aan bijv. Hema Noordwijk.
Hema Katwijk is de laatste tijd wel heel creatief met het verhogen van hun prijzen. Een ijskoffie wat voorheen 2,50 euro koste is nu 3,25 euro. Een prijsstijging van 30%. Broodje halve HEMA rookworst was altijd 2,25 euro en nu betaal je daar 2,75 euro voor. Ook een behoorlijke prijsstijging van 22 %. Ik dacht dat we ongeveer in NL met een inflatiecijfer van 10% te maken hadden? Ik zou als consument nog maar even een extra keer nadenken voordat je de HEMA laat meegaan in deze inflatieverhogingen op hun producten in de KIOSK.
Echt heel Slecht en racistisch ze laten me kinderen niet met rust
Hoe vaak komt het niet voor dat je iets nodig hebt en dan denkt “oh ja bij de Hema” De vestiging Katwijk is een fijne winkel. Goed assortiment en centraal gelegen in een aantrekkelijk winkelgebied. Ga zo door!
Mooie grote Hema, maar personeel was vandaag heel onaardig..kan een heel stuk vriendelijker aan de kassa..is in Oegstgeest heel wat beter.
Gewoon goede producten voor goede prijzen, wel jammer dat het vier uurtje van 1 naar 2 euro is gegaan. Voor het ontbijtje valt het nog te begrijpen maar hetzelfde vragen voor veel minder in het 4 uurtje? Wel altijd heerlijk ontbijten en thee drinken hier.
Hema is Hema. Ze zijn toch allemaal zo goed als hetzelfde. Meestal degelijke kwaliteit. Enige puntjes van aandacht zijn voor de koffieshop: geen koekje bij de koffie is jammer. plastic rietjes zijn erg jammer. update maart 2022: 1 ster erbij voor klantenservice van Hema Katwijk. Ze hebben geweldig geholpen waar PostNL absoluut nutteloos bleek.
Leuke winkel maar had gehoopt dat ze tijdens de verbouwing iets aan airco zouden doen. Verschrikkelijk warm en benauwd in de winkel, vooral in de kelder. Werd er gewoon onwel van, en ken meerdere mensen die er daardoor ook niet meer naar binnen willen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid