facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Terschelling maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Torenstraat 43-45, 8881 BH West-Terschelling
Telefoonnummer: +31562442410
Stad: West-Terschelling
Route: Torenstraat 43-45
Postcode: 8881 BH



op zoek naar gerelateerd: hema online, hema amsterdam, hema openingstijden, hema folder, hema klantenpas, hema dames, hema taart, hema ontbijt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bijenkorf Terschelling De Bijenkorf Terschelling 1 km Winkel te West-Terschelling
Recensies
De foto’s die ik besteld had waren nog niet goed droog, waardoor ze aan het glas van mijn fotolijst plakte. Contact opgenomen met Hema en ze werden opnieuw kosteloos naar mij toe verzonden. Top service.
Fijne winkel, echt een aanwinst op Terschelling. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Gezellige sfeer en leuk voor kinderen. Zeker wanneer ze nog klein zijn. Eten op zich goed qua smaak. Veel keuze op het menu té veel...?. Pannenkoeken waren dik met als gevolg op het randje van gaar. Bediening vriendelijk.
Deze winkel van de HEMA lijkt op zich klein maar er is voldoende keus aanwezig en is wat dat betreft net zo goed als een HEMA op de vaste Wal. Ik vond het personeel vriendelijk en behulpzaam. De winkel zit daarnaast ook nog eens in een prachtig leuk winkelstraatje aan de voet van de Brandaris.
Erg leuke vestiging van de HEMA met vriendelijk personeel. Er is een kleine 'koffiecorner' waar je vers gemaakte belegde broodjes kunt krijgen evenals koffie, thee en ijs en zoetigheid voor bij de koffie en thee. Tevens is er een koelvitrine voor salades, sappen, fruit etc. Een plezier om te komen!
Gewoon, prima HEMAtje Ik zou er alleen niet naar toe gaan om een heerlijk sappige HEMA-rookworst tussen een wit bolletje te halen om meteen op te eten, als de rookworstpan kapot is Je komt anders gegarandeerd van een koude kermis thuis, zo zeg ik uit eigen ervaring
Het is dat je af en toe recht hebt op een ijsje of een broodje Hemaworst, maar tjeemigdepeemig wat is het gros van t personeel hier ongeinteresseerd en hufterig in haar gedrag, ontslaan die 'oude wijven'. Niet normaal!
Prima sokken gehaald hier. Ik heb ze al 3 jaar en nog steeds goed.
Erg leuke winkel, beetje klein maar er valt mee te dealen wel erg duur maar ik ben niet anders gewend van winkels zoals hema
Waardeloze zaak op Terschelling, er zat een verkeerd product in de verpakking maar men wilde niet ruilen. Toen alles maar terug gebracht en geld terug genomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid