facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

Info

HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.



"Bij HEMA Bilthoven maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Kwinkelier 23 , Bilthoven 3722 AR, NL
Telefoonnummer: 030 229 2080
Stad: Bilthoven
Route: Kwinkelier 23
Postcode: 3722 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: hema online, hema webshop aantal producten, hema folder, hema gent, hema winkels, hema kleding, hema baby, hema brugge
Recensies
Geen worsten. Prima winkel. Winkel is klein maar je vind de algemene dingen hier wel. Een van de medewerkers wou me geen bonnetje geven toen ik erom vroeg.
Erg onvriendelijk personeel, producten liggen niet naar de juiste prijs. Na het informeren van de juiste prijs werd er erg onvriendelijk gedaan terwijl het onduidelijk is en de producten op de verkeerde plek liggen
Het is een Hema die kleiner is dan de oude vanwaar ze kwamen, maar de service is nog steeds als vanouds goed te noemen, en het is dan ook wel fijn dat ze niet uit het winkelcentrum de Kwinkelier verdwenen zijn, maar zijn zaak aan de overzijde van de plek als waar hij eerst zat nu dan ook zit. De zaak is netjes en verzorgd ingericht en zoals ik al eerder memoreerde is de behandeling die je als klant krijgt netjes en goed te noemen. Zelf ben ik blij dat in het winkelcentrum de Kwinkelier de Hema er nog is, want het geeft me nostalgische gevoelens denkend aan 'n halve warme rookworst die ik vooral in de koudere dagen kocht en dan onderwijl ik verder ging op opat. ***8-2-2023 Dat ze niet op de bekende plaats zaten is inmiddels wel bekend, ze hebben een gerenoveerde winkel terug, en hierdoor is het voor ons als klant veel prettiger om er te winkelen. Inmiddels is het zover, dat ze op de bekende winkelplek zitten als waar ze altijd gezeten hebben. Het is fijn dat de eigenaar van het winkelcentrum de Kwinkelier er eens aan gedacht heeft om het hele winkelcentrum eens een behoorlijke maar gezellige facelift te geven, het maakt het boodschappen doen wel prettiger. Het is dan ook een aanbeveling waard om er eens te kijken en boodschappen te doen.
Wat een waardeloze winkel. Ik had online foto's besteld en moest tot 3x terug terwijl telkens is aangegeven dat het klaar zou liggen . Personeel is onbeschoft, toont geen begrip en denkt niet mee. Dit nooit weer.
Goede vestiging met hartelijk personeel, wat zelfs in het begin van de 2e lockdown met op de click of eigenljk meer call en collect methode nog net voor de kerst aan kerstballen wilde helpen. Alles stond netjes bij de kassa bij elkaar gezocht, hoefde alleen nog even te pinnen en de tassen er omheen te doen. In een woord TOP! Wist niet dat deze vestiging hier zat, maar ga hier in de toekomst zeker vaker kijken.
Wat een fijne winkel, personeel is altijd aardig en behulpzaam. Fijne produkten, originele kadoos. Echt een aanrader!
Wat een onaardig personeel. Niet klantvriendelijk, oplossingen alleen in eigen voordeel. Jammer Hema is zo’n leuke fijne winkel maar op deze manier ga je toch elke keer weg met een naar gevoel.
Echt nog oude styling hema
Ligt in een klein winkelcentrum dat ze nu aan het vernieuwen zijn. Gaat er weer mooi uitzien en zeker als je in de buurt woont de moeite waard om er gebruik van te maken. Parkeerhaven onder het centrum en is gratis. Wel was er wat wateroverlast doordat er grote plassen lagen. Assortiment is goed en personeel is behulpzaam
Laatste tijd is de indeling wat vreemd opgesteld, dat is zoeken naar de artikelen waar je naar wil kijken. Vernieuwing is wel eens nodig. Maar of dit de juiste opstelling is, betwijfel ik. Soort horizontale lijnen van artikelen als groep door de winkel. Wat verwarrend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid