facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Diemen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Kerckerinckweg 30 , Diemen 1111 JD, NL
Telefoonnummer: 020 402 0610
Stad: Diemen
Route: Kerckerinckweg 30
Postcode: 1111 JD


Openingstijden

Maandag: 09:00-20:00
Dinsdag: 09:00-20:00
Woensdag: 09:00-20:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: hema online, hema gent, hema brugge, hema online bestellen, hema winkels, hema baby, hema webshop aantal producten, hema folder
Recensies
Sluiten voor sluitingstijd. Erg jammer als je extra gehaast uit je werk bent gekomen.
Kleine hema moet echt snel een renovatie ondergaan! Geen gebak geen restaurant. De rij van de kassa is niet goed te vormen helaas. Het is alleen hema geen gebak en restaurant jammer!
Sluit eerder dan de aangegeven sluitingstijd
Dinsdag 1 februari rond 17:15 uur Hema Diemen bezocht... de twee dames die aanwezig waren mogen wat mij betreft een cursus klantvriendelijkheid volgen totaal niet behulpzaam en onprofessioneel.... zo jammer.
Na jaren ben ik weer eens naar de Hema in Diemen binnen gelopen, mijn laatste ervaring met een blonde dame die daar toen werkte was ronduit onbeschoft, nu werken er gelukkig zeer behulpzame jonge mannen die klant vriendelijk en hulpvaardig zijn. Een ware opluchting en zeker een reden om in de toekomst vaker de Hema een bezoekje te brengen.
Sinds de Hema verhuisd is van de Lineausstraat naar deze locatie,zijn ze erop achteruit gegaan. Klein assortiment,weinig keuze en vaak lege schappen voor langere tijd. Erg jammer!
Toen ik klein was. Bij mijn moeder. Lekker worsten. En koffie lekker en nog meer lekker. Ik wil wat erbij lekker eten. Zoals erwtensoep met worsten.
Hier moet men ook vleeswaren en warme worst gaan verkopen met goede catering, de huidige versie is uit de tijd, veranderen of weggaan!
Kleinschalig niet te groot en ze hebben toch een uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel.
Hoe klein deze winkel ook is, het is mij nog nooit gebeurd dat ik niet heb kunnen vinden wat ik nodig had.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid