facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Zandvoort maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Raadhuisplein 1 , Zandvoort 2042 LR, NL
Telefoonnummer: 023 571 2820
Stad: Zandvoort
Route: Raadhuisplein 1
Postcode: 2042 LR


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: hema online, hema winkels, hema brugge, hema online bestellen, hema webshop aantal producten, hema baby, hema gent, hema folder
Recensies
Noodsituatie - We moesten dringend naar het toilet. Zeer onvriendelijk toilets personeel. 5 minuten voor sluitingstijd mochten we niet meer naar het toilet en ze stuurde ons weg. Echt ongelooflijk.
Vriendelijk personeel. Ik loop regelmatig even binnen, vooral voor de bekende HEMA artikelen maar ook foto service is goed. Minpunt is dat niet alles altijd even goed te vinden is- dus vaak vragen- en dat bijvoorbeeld de gloeilampjes bijna altijd door elkaar liggen en je lang bukkend bezig bent de juiste eruit te zoeken.
Kom je binnen met een hulp hond dan staat er links achter de eerste toonbank een muts van een medewerker Hema die zwaaiend, luid en duidelijk tiert dat er geen honden binnen mogen Ipv eerst te vragen of het misschien een hulp hond is. Slechte beurt Hema Zandvoort Zelfs geen één ster waard!!!
Na een wandeling door Zandvoort brachten wij een bezoekje aan de toiletten van HEMA Zandvoort. Na aankoop van een muntje voor €0,50 uit een automaat, is er de mogelijkheid om van 1 van de 3 toiletten gebruik te maken. Tevens geeft het bonnetje uit de betaalautomaat, recht op een korting van €0,50 in het horeca gedeelte van HEMA. Wij namen twee koffie, een gewone en een cappuccino, voor €5,75 minus 1 euro aan waardebonnen. Maar wat ons verbaasde was dat, een kleine cappuccino bij HEMA €3,00 moet kosten. Is dit nog HEMA waardig. We zitten niet bij XL tegen over HEMA daar zijn dit soort prijzen normaal. Maar bij de winkel voor het volk passen dit soort prijzen toch niet.
Er zit hier zowaar een wc!
Redelijke winkel leuk restaurant heerlijke erwtensoep
Prima broodjes, uit een counter die het meest doet denken aan het voormalige oost Europa. Wat een droevenis.
Groot assortiment bij deze Hema, wel mogen ze een bijlesje rekenen krijgen want toen ik bij de kassa stond af te rekenen, werd er gevraagd naar mijn ID. Helemaal top ik kom uit 2002 maar ze kwamen er allebei niet uit of mensen uit 2002 al 18 waren.
Onvriendelijk en asociaal. Werd niet eens begroet met een goedemorgen toen ik een broodje wou halen. Heb je QR? Was het enige wat eruit kwam. Zwaar asociaal en discriminerend. Hier kom ik niet meer.
Ver voor vijfen wilden we een koffie en broodjes, echter ze waren al aan t opruimen. Lijkt wel of ze het restaurant gedeelte met tegenzin doen, voor de rest chagarijnig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid