facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Nootdorp maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Paradeplein 1 , Nootdorp 2632 GG, NL
Telefoonnummer: 015 380 5061
Stad: Nootdorp
Route: Paradeplein 1
Postcode: 2632 GG



op zoek naar gerelateerd: HEMA Zoetermeer, Action Nootdorp Openingstijden
Recensies
Mooi voorbeeld van een Hema die je geen Hema meer kan noemen. Zeer kleine winkel. Zelfs de rookworst is bijna altijd uitverkocht. En als je wat zoekt uit het Hema assortiment kan je het hier niet krijgen. Alleen in de grotere filialen. Personeel is onpersoonlijk en weinig hulpvaardig. Beter geen Hema dan een Hema waar je niks aan hebt.
De rookworst waar vroeger bakken vol van lagen is hier altijd uitverkocht een misser Hema !!
Een on-Nederlandse winkel. Zwarte Piet is in de ban gedaan, naamsverandering van een gebakje, Paaseitjes heten chocolade-eitjes en Kerstmis is tot winterfeest omgedoopt. Kortom, HEMA helpt de Nederlandse tradities om zeep. Al een geruime tijd mijd ik deze anti-Nederlandse winkel en ik vind dat iedereen dat moet doen. Nooit meer winkelen bij HEMA! WEG MET HEMA!
Niks mis met de HEMA, maar de diversiteit van het assortiment in de winkel lijkt wel wat minder te worden. Terwijl het soms makkelijk is als je snel even wat nodig hebt en dus niet online wilt kopen, dat je dan naar de winkel kunt lopen.
Leuke mini winkel. Zag er netjes uit. Behulp zaak personeel als iets niet kan vinden.
Normaal gesproken is de Hema goed, maar nu met de zelfscan erg onpersoonlijk en een vraag stellen en ook nog antwoord krijgen is er niet meer bij. Jammer.... #Corona
Gastendoekjes voor handen wassen gekocht gelijk naar gebruik en gelijk in de wasmand vw corona
Kleine winkel, voor de kleintjes voldoende keus in kleding. Vriendelijk personeel
De nieuwe agenda's voor 2021 lagen in de winkel, dus even eentje gehaald
Er was een product niet maar snel via internet voor mij besteld topservice ik hoef niet naar een andere hema
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid