facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Almere-Stad maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: De Diagonaal 187, 1315 XM Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 36 529 88 98
Stad: Almere-Stad
Route: De Diagonaal 187
Postcode: 1315 XM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hema almere-buiten openingstijden, Openingstijden HEMA Almere-Stad, De Diagonaal 187 Almere, Action Almere, HEMA almere ontbijt, HEMA openingstijden Muiden, Blokker Almere Stad, HEMA stad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onlineshop Onlineshop 90 km De meest uitgebreide assortiment van Nederland in mode, wonen & elektronica. Voor 12 ...
Recensies
Toilet kun je alleen bezoeken als je muntgeld hebt, jammer dan als je die niet hebt. Ik dacht we gaan gezellig even wat eten bij de Hema. Zegt een van de medewerkers ook nog: ik heb het ook niet bedacht hoor mevrouw. Lekker vriendelijk, dit krijg je er als kado nog bij.
Langs gegaan voor een caramel ijskoffie, wat een ervaring was dat. Medewerkers zijn super vriendelijk en deed zelfs extra caramel in onze ijskoffie. Het zijn deze kleine dingen die medewerkers doen om mijn dag beter te maken!
Naast de lekkernijen zoals het befaamde broodje HEMA worst en hun heerlijke Tompoezen, ben ik ook zeer te spreken over de uiterst vriendelijke klantenservice. Mijn zoon had een powerbank nodig voor zijn eerste werkdag als fietskoerier. Maar hij had onvoldoende tijd om na de aanschaf van de powerbank deze voorafgaand aan zijn dienst op te laden. We hebben gebeld met Chantal van de klantenservice HEMA Almere. We hebben haar gevraagd om een powerbank uit de verpakking te halen om 'm daar alvast op te laden. Na kort overleg met haar manager belde Chantal terug, dat ze akkoord waren! Echt super service! Dankzij de persoonlijke service van de HEMA kon hij met een gerust hart en volgeladen accu aan zijn eerste werkdag beginnen.
Vandaag dachten we eraan om te lunchen bij de hema. Alles was opzicht wel doen maar de kipburger die ik bestelde .. was heel apart. Waar er staat dat je chadder erbij krijgt is het gewoon een plakje normale kaas? Saus was ook heel erg gierig gegeven. Wel jammer .
Broodjes doorweekt met olie, poffertjes koud. Je haalt voor €30 eten moet je nog €0,50 betalen om je handen te wassen in het toilet.
Afgelopen woensdag 22 juni ben ik naar hema geweest rond 17 uur om te shoppen met mijn dochtertje van 3 weken. Rond 17 :20 dacht ik om haar te verschonen zo ging ik naar bovenste verdieping naar het toilet. Ik mag van de vrouw die voor de deur zat haar daar na 17 uur niet kunnen verschonen want ze had de toilet al schoongemaakt en die wordt niet meer gebruikt. Schandalig Hema is toch tot 18 uur open. Gewoon alle spullen teruggezet en niet meer geshopt. Vreselijk. Verdient eigenlijk geen een ster maar anders kan het niet.
Wij kwamen om 17:48 aan om nog even snel wat bij het take-away raam af te halen. Helaas, ze waren zogenaamde gesloten en we werden weggestuurd. Vreemd aangezien de HEMA tot 18:00 open zou moeten zijn… op eigen initiatief openingstijden bedenken, jammer. Slechte ervaring
Ging samen ontbijten met mijn zoontje van 16 maanden. Toen gingen we naar de toilet, moest luier van me zoontje verwisselen en kwam buiten, is het 1 euro. terwijl er 0,50 stond. Dus bleek voor baby moet je ook betalen
Producten zijn heel goed, vandaar geen 1 ster. Maar hoe NAAR wordt er met nieuw, jong personeel omgegaan. Heel erg jammer, werkt erg demotiverend voor een 16 jarige.
Restaurant is niet zo goed. Te weinig broodjes op voorraad om 13:00 Soms is het restaurant gewoon dicht tijdens openingstijden. Geen broodjes met ham meer in het assortiment. Prijsverhoging van 25% op de broodjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid