facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Middelburg maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Lange Delft 31-b, 4331 AK Middelburg
Telefoonnummer: +31203114800
Stad: Middelburg
Route: Lange Delft 31-b
Postcode: 4331 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA online bestellen, HEMA folder, HEMA Click en collect, HEMA taart bestellen, HEMA openingstijden maandag, Is de HEMA open vandaag, Kortingscode HEMA, HEMA openingstijden corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Design van teun Design van teun 293 meter Super leuke spullen, super snelle levering en TOP service. Dank je wel design van Teu...
Recensies
We hebben hier een broodje gegeten tussen de middag. Keuze was minimaal, maar wat er lag was lekker.
Mijn moeder wou hier gebruik maken van de invalide toilet. De toiletten zijn op de eerste etage. Vervolgens is de lift zo klein dat een brede rolstoel of scoot mobiel er niet in past. Gebruik maken van de goederenlift mag niet van de medewerkers.
Nette winkel ,ruim assortiment . Bediening restaurant onvriendelijk
Niet alleen moesten we lang op onze koffie wachten, maar het was ook nog een bitter en onsmakelijk. De verkoopster had er ook geen zin om vriendelijk te zijn om deze ervaring op te vrolijken. Jammer.
ik wist niet waar ik voor kwam. een ziel zonder doel... maar gelukkig was daar Bette, ze wees me op een slaapmasker, één met vulling van glibberige doorzichtige balletjes, dat wil je op je smoel hebben. heerlijk. een delicaat gevoel van veiligheid en sappige ballen in je bakkes. heerlie de peerlie. echt HEMA ik ben voldaan
Allerlei lekkers gekocht in het Hema restaurant, daarna dacht ik even naar het toilet te gaan. Dat koste 50 cent wat ik al raar vind als je ergens in een restaurantje zit. Geen contant geld, dus gevraagd of ik 50 cent bij de kassa kon pinnen. Dit kan alleen als je iets anders koopt. Uit principe koop ik niks meer. Slechte klantvriendelijkheid.
Gezelligmooie variatie aan koffie en thee maar weinig keuze voor gebak .
Ik ging samen met een vriendin softijsjes halen bij deze Hema. Het totaalbedrag zou €1,75 zijn. De vriendelijke medewerkster die ons geholpen had was vergeten te vermelden dat de pin-machines kapot zijn. De ijsjes waren al gemaakt, wij hadden echter alleen applepay voor deze betaling. Haar minder vriendelijke leidinggevende gaf aan dat ze de ijsjes in dat geval liever weggooide dan voor niks mee gaf, aangezien wij hier niet voor konden betalen. Wij konden onze oren niet geloven. Kennelijk was de €1,75 de voedselverspilling en ontevreden klanten waard.
Rond lunchtijd geen broodjes, hotdogs of iets iets anders op voorraad...WC is vervolgens niet gratis.. Wat een armoede.
Igiene bassa, personale dipende, da quello gentile al maleducato che non ha voglia di lavorare, per tanto mi sento di invitare l'ufficio del personale a provvedere ad un ricambio di alcuni elementi negativi sicuramente per l'azienda. Qualità non eccellente ma mangiabile. Het is niet een heel schoon lokaal... medewerkers soms goed en soms niet, een advies voor het afdeling van recruiters: beter mensen aan werk, en heel professioneel moeten zijn ook met klanten, often er zijn ouders met kinderen die zijn heel onrustige, Hema is geen speeltuin, er zijn mensen die willen ook graag lekker eten met rustig. Niveau van eten niet zo hoog maar wel lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid