facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Bergen op Zoom maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Sint Josephstraat 72-74, 4611 ML Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164241454
Stad: Bergen op Zoom
Route: Sint Josephstraat 72-74
Postcode: 4611 ML


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Recensies
Mooie winkel, jammer dat er nu ineens zoveel zelfscan kassas zijn, waar je dus niet cash kan betalen, daarbij ontbreekt het bij veel artikelen aan een prijskaartje, is altijd wel handig als je weet hoe duur een artikel is...
Mooie grote winkel, het restaurant is groot en je kunt er lekkere soep en broodjes kopen. Veel sinterklaas producten zoals op de foto's te zien is. Ze hebben er schone toiletten. Voor kantoorartikelen kun je er ook goed terrecht. Wat ik mis zijn de product knallers waarvoor je extra een keer naar de Hema gaat.
Even met 4 VIER jarige dochter fijn even eten en winkelen bij de Hema. Het meisje moest plassen - alleen pinpas bij… toilet mevrouw onverbiddelijk geen geld niet plassen… De manager had wel een voorstel mee naar de kassa en 50 cent pinnen. Helaas dat duurde iets te lang. Meisje heerlijk haar broek volgeplast - schaatsen doen we andere keer wel weer.. Het lijkt me niet bij de Hema passen…. Hema, voor volwassenen begrijp ik dit - overigens volgens de Consumentenbond onfatsoenlijk om consumenten te laten eten en drinken maar niet te laten plassen - maar voor een 4 jarig kind…… De hotdogs waren wel lekker vandaar 2 sterren…
De winkel is erg groot , fijn om in te lopen je hebt er goede service. De dame bij het toilet is erg lief , de broodjes zijn ook erg lekker en de koffie is echt de beste die ik ooit ophad deze winkel is super :
Ruime Hema, lekkere cafetaria. Extreem schone toiletten!
Hema restaurant. Alles ok, de 2 mesewerkers achter de balie hebben het druk en doen hun best. Maar gaat ontzettend langzaam. De mensen achter ons hadden alles weer terug gelegd en zijn vertrokken. Ook niet echt fris. Maar de koffie en betalen duurt echt veelste lang. Daarnaast geen lange lepels meer aanwezig dus kon mijn koffie met een houtje uitlepelen.
Nou de kip burger was vreselijk. Iets chemisch leek het wel. Bij de toiletten moet je betalen, terwijl je toch klant van het restaurant bent. Pinnen is niet mogelijk alleen cash. Moest een hele discussie aanhoren van de toilet juffrouw omdat ik geen kleingeld bij mij had in deze tijd!
Op een regenachtige maandagochtend voor een bakje koffie in de Hema bergen op zoom terechtgekomen. Fantastisch geholpen door vriendelijke verkoopster met zonnige glimlach en de koffie met gebakje was heerlijk. Ook niet zo druk maar wel gezellig.
Al een paar jaar kom ik af en toe bij het restaurant van de HEMA maar de conclusie blijt tot dag van vandaag zelfde: Prima eten en drinken, voor een goede prijs. Maar het personeel is om te huilen! Ze praten niet duidelijk of weten niet wat ze doen. Er is 1 kassa maar het personeel is ook traag waardeloor je zeker 10 minuten in de rij moet staan of langer. Nu met la Place ernaast raad ik je dat eerder aan dan de hema.
Goede service! Er stond een artikel van 20,00 op mijn kassabon welke ik niet had gekocht, maar wel heb afgerekend. Heel dom van mezelf, want het is nogal een bedrag, maar was bezig met mijn peuter in de wandelwagen en heb achteloos gepind. Na vijf dagen valt mij dit op als ik het bonnetje toevallig zie. De winkel was al gesloten. Ik heb de klantenservice van het hoofdkantoor gebeld en de volgende ochtend naar de winkel zelf terug gegaan. Ik kreeg keurig het bedrag terug nadat ik had uitgelegd dat ik het artikel nooit had gekocht. Top! Ontzettend bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid