facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Hardenberg maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Voorstraat 7-9-11, Stad-Hardenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523 262 513
Stad: Stad-Hardenberg
Route: Voorstraat 7-9-11


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA Hardenberg, Blokker Hardenberg, HEMA Openingstijden, Livera Hardenberg, HEMA gebak, Action Hardenberg, Gamma Hardenberg, Openingstijden Kruidvat Hardenberg
Recensies
Mooie winkel op een mooie locatie. Het restaurant is ook goed, lekkere broodjes voor een prima prijs. De ijskoffie is ook zeker een aanrader.
In de jaren '80 en '90 kwam ik bijna elke dag van de week bij deze vestiging van de Hema in Hardenberg, de enige naam die ik herinner is "Hans" links op de foto, prima filiaal en goede koffie. Ik zag wel dat er heel veel is veranderd aan de achterzijde waar we altijd losten, ik ben er in het jaar 2005 voor het laatst geweest, ik was onderweg naar Emmen namelijk. In the 80s and 90s I came almost every day of the week to this branch of the Hema in Hardenberg, the only name I remember is "Hans" on the left of the photo, fine branch and good coffee. I saw that a lot has changed at the back where we always unloaded, I was there in the year 2005 for the last time, I was on my way to Emmen namely.
Slecht restaurant, weinig vegetarisch en smaakt niet vers
Prima hema in het centrum. Makkelijk winkelen voor allerlei huis, tuin en keuken spullen maar ook voor kantoorartikelen en kleding. Naast de bakkerij hebben ze ook een restaurant waar je lekker kan ontbijten of lunchen voor weinig dat was vroeger Bedankt voor de reactie na 3 jaar ;- Tegenwoordig kom ik niet meer ontbijten: de prijs is zoveel hoger geworden, dat kan ik niet meer betalen helaas.
Uitgebreide sortering. Elk wat wils nog steeds
Dmv ingeleverde puntenonline besteld kon ik een gratis appeltaart ophalen. Netjes een email gehad dat deze opgehaald kon worden met bestelnr en bedrag €0,- erbij.. De desbetreffende medewerkerbedrijfsleider wist er niets van.. gelieve de taart af te rekenen ondanks dat ik de email kon laten zien.. hele defensieve houding.. leunend tegen de achterwand met armen over elkaar heen. Gelukkig kon de klantenservice deze fout rechtzetten nadat ik gebeld had. Maar klantvriendelijkheid was ver te zoeken in dit filiaal..
Eventjes een beetje bijkomen,onder het genot van een heerlijk kopje HEMA koffie
Horeca gedeelte is belabberd. Meld je dat de gevulde koeken bijna verbrand zijn die ze verkopen, dit zien ze zelf blijbaar niet; "wij doen het precies als voorgeschreven". "Maar je ziet toch dat ze te donker en uitgedroogd zijn?" reactie: schouderophalen..... Aanvulling; jammer dat jullie in de horeca weigeren klanten kraanwater te geven voor een peutertje, maar wel voorstellen een halve liter "bronwater" te kopen. Bijzonder klant ONvriendelijk.
Oubollig bedrijf dat al jaren terug gewoon de tent had moeten sluiten. Personeel vindt elkaar belangrijker dan de klanten, gezien de tijd die ze aan elkaar besteden. En maar 1 kassa open en een rij klanten. Zit er een oude vent achter de kassa die volgens mij steeds weg dommelde.
Onbeleefd personeel door eigen fout! Wij zouden vuurwerk gaan kopen voor 1,- of nou ja, dat dachten we. Door dat er een kaartje van 1,- bij stond Toen we naar de kassa liepen werd er verteld dat we 5,- moesten betalen, maar op het kaartje stond 1,-. Toen haalden ze er een medewerkster bij, die heel onbeleefd naar ons deed en zei: “ je denk toch niet dat ik dit product voor 1,- weg doe terwijl het 5,- is,. En wij dachten alleen maar; Het is toch niet onze schuld dat, het verkeerde prijskaartje erbij staat. Heel vervelend dit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid