facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Hoogerheide maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Raadhuisstraat 78, 4631 NH Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31 164 613 614
Stad: Hoogerheide
Route: Raadhuisstraat 78
Postcode: 4631 NH


Recensies
Lekker gebak, soms leuke kleding veel school spullen en relatief goede wijnen. Personeel is vriendelijk.
Keurig nette HEMA, wel wat aan de kleine kant. Ik mis wel de koffiehoek.
Helaas deze keer niet zo n lekkere appeltaart. Bevroren en min of meer oudbakken. Zonde ,deze keer dus geen vers gebak
Als de winkel van sinkel... heeft de Hema van alles te koop... van hoeden en petten tot dames korsetten... Bij wijze van spreken dan...!
Fijne betaalbare winkel waar ze echt van alles wat je kunt gebruiken verkopen voor in huis, de tuin, de keuken voor op kantoor maar ook kleding, speelgoed, make-up, etenswaren enz. Goede kwaliteit spullen ook.
Top lekker broodje en ontstopper gekocht hele vakantie gered
Over t algemeen aardige behulpzame personeel. Ga er altijd graag even kijken. Haal mijn topjes altijd daar zijn fijn en lang genoeg. #Top
Kleine HEMA maar ideaal dat je niet hoeft te betalen voor het parkeren dus als je iets kleins nodig hebt kan je het daar meestal wel vinden.
Blij met Hema Hoogerheide. Wat ik jammer vind, is als je onverwachts binnen loopt dat je een plastiek tas moet kopen waarom niet van papier of linnen zo blijft plastiek afval in stand.
Klein maar fijn. De kleding afdeling voor mannen mag wat groter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid