facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Winschoten maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Langestraat 1, 9671 PA Winschoten
Telefoonnummer: 0597 413 259
Stad: Winschoten
Route: Langestraat 1
Postcode: 9671 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA inloggen, HEMA folder, HEMA fotoservice, HEMA taart, HEMA Zeist, HEMA Middelburg, HEMA Deventer, HEMA Doetinchem
Recensies
Restaurant niet veel soeps, uitstraling van lik me tijgervelletje. Kwestie van geen zin en blijf uit mijn aura. Beter iemand neerzetten die wel zin heeft en interesse heeft in de klant en hier dus ook moeite voor wil doen.
Even koffie pauze bij de Hema, ik had genoeg punten om in te wisselen voor een kop koffie. Maar geen idee hoe dat ging, werd me netjes uitgelegd. Zelf vond ik mijn latte machiatto erg sterk van smaak en heb wat extra koffiemelk toe gevoegd. En naar mijn idee volstaat 1 bolletje roomkaas op het broodje meer dan voldoende, zal hier de volgende keer om vragen. Tijdens het eten pulpte het er steeds uit. En je had soms alleen roomkaas in je mond.
Best gezellig maar 5 euro voor een USB kabel die na een week kapot gaat en 15 euro voor een draadloze fiets computer die het niet eens doet vind ik wel een beetje een minpuntje. Ook zijn de rookworsten zo koud als Antartica en zijn er geen warme rookworsten aanwezig om mijn trek te helpen. Ook zit er een dikke balk in het midden van het pad en terwijl ze de dingen ik weet niet hoe ze heten gwn kunnen verschuiven.
Maakt de Hema al een week reclame voor de nieuwe pannen Milano. Kom je in de Hema met de intentie om er 2 aan te schaffen , zijn ze er niet. Dan word er gezegd " ja we hebben er een flinke partij van gehad,maar ging erg snel. Nou geloof je het zelf. Hoe kan je op de TV reclame maken met pannen die er niet zijn. En dan word ook nog even gezegd dat ze in alle filiasslen niet te leveren zijn!
Groot assortiment. Gezellige winkel.
Vandaag heerlijk wezen winkelen in Winschoten. Toen we toe waren aan een bak koffie zouden wij naar de Hema gaan. Het is daar wel oud bollig maar het uitzicht is daar fantastisch. Dus toen wij naar boven liepen waren er twee vrouwelijk personeelsleden. Omdat 1 vrouw met donker haar en paars shirt bezig was met een bestelling wilde ik doorlopen naar een plaats bij het raam. Wij waren overigens de enigen in de zaak. Mijn vrouw bleef wachten voor de bestelling. Ik werd toen op een klant onvriendelijke snauw toon gemaand te wachten. Ik snap best dat er regels zijn in deze tijd van corona maar ik wil wel fatsoenlijk te woord gestaan worden. Er stond geen duidelijk bord wat de regels waren. En daarbij komt nog bij dat haar collega niet eens een mondkapje droeg. Ik had er geen zin meer in om daar koffie te drinken. Vroeger kwamen wij er regelmatig maar gelukkig zijn er meer gezellige plekken waar je koffie kunt drinken. Overigens gaat het maar om 1 personeelslid Volgens mij was zij daar het hoofd van de koffie hoek de anderen die er altijd bij lopen zijn wel vriendelijk.
Geen rolgordijnen bestellen bij de Hema !!! Ook al geef je de goede raamcode op een briefje, met de vraag "Kan de Hema dit rolgordijn leveren"? Ja, was het antwoord en daar vertrouw je dan op. Maar als het dan fout gaat en het past niet, ligt het volgens de verkoper altijd aan de klant. Die klant geeft; verkeerde informatie, of een verkeerde code, of een verkeerde maat en ga zo maar door, maar het ligt nooit aan de verkoper volgens de manager. hij kan het ook verkeerd begrepen of opgeschreven hebben. Beter rechtstreeks bestellen bij de fabrikant en NOOIT meer bij de Hema. Sterker nog, ik koop nooit meer iets bij de Hema, zelf geen koffie we kwamen er bijna iedere vrijdagavond. Dit heeft ons alleen maar geld gekost terwijl de Hema geen goed passend rolgordijn heeft kunnen leveren!
Daar koop ik graag mijn spullen. Vooral koffie. Cadeaus voor zoon lief en kleinkinderen enz. We hebben alleen de laatste tijd geen koffie meer gedronken. Dat doen we binnen kort weer. Het is een heerlijke winkel. Ik kijk graag en vaak naar hun kleding, wat is er weer binnen gekomen. Pyama gekocht bevalt heel goed. Beha's zitten nog steeds lekker. Dus ben zeer tevreden.
Een erg onoverzichtelijk hema. Personeel was erg onvriendelijk en het restaurant personeel was liever met elkaar aan het kletsen dan dat ze je überhaupt wilden gaan helpen.
Toen het even niet lekker ging met mijn moeder en ik met een vraag bij de winkel kwam hebben ze met mij mee gedacht. Medewerker is omdat product waarschijnlijk uitverkocht was toch verder gaan zoeken. En ja hoor deze week werd ik gebeld het was gelukt, ook netjes geïnformeerd of ik nog steeds belangstelling had. Alles super geregeld. Echt compliment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid