facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

"Bij HEMA Nijverdal maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Keizerserf 22-24, 7442 MN Nijverdal
Telefoonnummer: 0548-613425
Stad: Nijverdal
Route: Keizerserf 22-24
Postcode: 7442 MN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA gebak, HEMA online, Blokker Nijverdal, HEMA folder, Blokker Nijverdal Openingstijden, Zeeman Nijverdal, Aspergesoep HEMA, HEMA cakejes
Recensies
Wat een waardeloze service in het restaurant, al een ruime periode koffie en cappuccino kunnen halen op een voucher en plots kan dit niet meer heel vreemd. Tevens blijven volharden door personeel dat de hema klantenkaart niet is af te lezen op de kassa, terwijl alle andere collega's dit wel kunnen, wordt je naar de klanten service gestuurd om hem hier te laten aflezen en blijven volhouden dat dat niet kan
Ruim opgezette zaak met 2 verdiepingen. Standaard prijzen en goed personeel. Heb aantal sterren teruggebracht van 4 naar 2. Winkelen voelt hier niet meer prettig en vrijblijvend. Assortiment prima maar het zeer opvallend blijven volgen van mensen geeft geen goed gevoel. Begrijp dat dit preventie is maar toch. Vooral oudere dame is soort Miss Marple. Jammer KWAM hier altijd wekelijks en graag.
Personeel heel onaardig, we wilden wat gaan kopen maar mevrouw keek ons de hele tijd raar aan en volgde ons door de winkel geeft natuurlijk geen fijn gevoel. We zijn notabene vaste klanten. Heel onbeschoft zou hier zeker niet terugkomen.
Leuk restaurant, iets afgescheiden van de rest van de winkel wat ik prettig vind:. geen hinder van langslopende klanten. In Raalte wel. Verder is het een mooie winkel voor alledaagse spullen. Aanrader!
Al sinds mijn jeugd is de Hema in Nijverdal een baken waar je lekker even binnenloopt, en heb je niets nodig of gevonden? Dan is er altijd dat heerlijke sauzijzenbroodje met dito koffie. Echt Hema!
Ik kom hier nooit meer. slechte medewerkers. Een mevrouw van 50 jaar~ blond/bruin haar met een bril volgde ons door de winkel en staarde ons de hele tijd aan.
hema hotdog broodje was nog bevroren en 1/3 van hotdog had maar saus
Hai ik ga graag naar de hema heen maar jammer kan nu niet ja dan met afspraak ik vind het vriendelijk personeel en de hema heeft Hele goeie pantys echt kwaliteit moet er wel weer heen voor nieuwe pantys hebben Jullie ook 15 denier lycra pantys kleur zwart en ben blij dat de hema ook LHBTI VRIENDELIJK IS kan er heerlijk als vrouw winkelen echt een transgender veilige winkel ben ik heel blij mee mvg christel
Overzichtelijk, netjes, helaas niet mijn gezochte product op voorraad, maar wel een goed alternatief gevonden.
Goed en breed assortiment, sinds kort ook mannenkleding op de bovenverdieping. Beneden een pashokje en heel regelmatig goede aanbiedingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid