facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Mijdrecht maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Bozenhoven 23, 3641 AB Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297 28 20 55
Stad: Mijdrecht
Route: Bozenhoven 23
Postcode: 3641 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: HEMA Mijdrecht vacatures, HEMA gebak, HEMA online, HEMA taart, HEMA inloggen, Koopzondag Mijdrecht, Blokker Mijdrecht, Openingstijden Action Mijdrecht
Recensies
Koop ik 2 polo's en een badstofshirt bij de herenkleding. Blijkt dat 1 herenpolo verkeerd lag. Ik keek naar de app.Was het een damespolo. Grrrrrr. Maar goed. Ik ben op vakantie.Gelukkig kan ik bij mijn HEMA ruilen. Op de kassabon stond geen damespolotrui Lily. Terwijl het bij de aankopen op app wel staat. Zelfs op het kaartlabeltje stond er geen damespolotrui Lily.Ik hoop dat dit filiaal deze zwarte polo op de juiste plek gaan hangen. Hij lag tussen de oranje en kikkergroene herenpolo's. Vandaar 4 sterren. Verder een knusse HEMA. Met wel kleine lunchroom.
Fijne Hema met redelijk.goed assortiment. Soms niet alles van de site hier verkrijgbaar. Restaurant altijd goed bezocht, hopelijk kan de keuken wat uitgebreider met bijvoorbeeld salades.
Met mijn dochter en kleinkinderen op zoek naar de minions belanden wij bij de Hema waar we meteen even hebben rondgekeken. De kids wilde pepernoten en een chocolade letter dus helemaal blij naar de kassa.... Eenmaal bij de kassa ergerde ik me nogal aan de cassier die wijd monds op z'n kauwgom zat te kauwen. Ik vind het echt niet kunnen dat personeel, in welke winkel ook kauwgom in zijn/ haar mond mag hebben en hoop dan ook dat hier voortaan op wordt gelet. Verder vind ik het altijd een hele fijne zaak om te komen. Netjes en vriendelijk personeel die je vakkundig te woord staan.
Dan denk je dat je een lekker ijsje kan halen bij de Hema, blijkt dat ze helemaal geen ijs in een bakje verkopen. Slechte zaak om zo'n bord buiten te zetten.
Goede winkel, lekkere taarten en tompoucen.
Een leuke van behoorlijke omvang zijnde Hema, voor zo'n dorpje en met een restaurant! Ik ga hier graag een ontbijtje doen met de familie. Kost maar 2 euro! Wat krijg je voor dat geld? - een stokbroodje van een centimeter of 15 met een omelet, een heerlijke croissant, 1 kuipje jam en een koffie naar keuze of thee. Verder kun je dit uitbreiden met bijvoorbeeld twee stukjes knapperige bacon dat doen ze hier echt goed bij deze Hema in Mijdrecht! voor 25 cent extra. Ook kun je bijvoorbeeld een pannekoekje of fruit bijnemen. Er zijn ook altijd koffie met gebak aanbiedingen. Je moet hier geen culinair kopje koffie verwachten overigens... Wat je wel krijgt is een grote bak koffie.... Voor het ontbijtje moet je er wel voor 10 uur binnen zijn! ...en hopen dat je een plekje weet te vinden, want vaak is het gezellig druk met families, schoolkinderen en clubjes...
Dat wat je nodig hebt, ligt onderaan bijna onvindbaar in een hoekje. Als er een andere prijs op het kaartje vooraan bij de plank staat moet je toch de prijs betalen die in de kassa is. Dat vind ik niet klantvriendelijk zoals bij bijv. de Jumbo, krijg je het zelfs gratis mee daarna. Daarom winkel ik bij de Jumbo..... Verder prima winkel die Hema.!
Tip voor volgend jaar. Vandaag 7 december 6 chocolade letter gekocht voor de prijs van twee. Hier deed ik mijn voordeel mee. Het loont om later dan 5 december Sinterklaas te vieren € 7.00 kassa!
Hema met gemiddeld assortiment. Lunchkeuze is beperkt en de vers voedsel afdeling is niet zo groot. Ik mis het verse desembrood wat wel aanwezig is in de grotere hema's. Personeel is hulpvaardig en kundig. Parkeren kan praktisch voor de deur met een parkeerschijf.
Kwaliteit textiel is bedroevend, de 1e keer al gaatjes sokken, theedoeken​, slechte stiknaden en loslatende drukknoopjes bij babykleding en slechte pasvorm damesshirts. Vleeswaren zijn goed voor lage prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid