facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA IJmuiden maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Langenieuwstraat 509, 1971 GG IJmuiden
Telefoonnummer: 0255513044
Stad: IJmuiden
Route: Langenieuwstraat 509
Postcode: 1971 GG


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casamay Home & Deco Casamay Home & Deco 2 km CasaMaY Home & Deco is een gezellige woonwinkel met regelmatig een nieuwe collectie. ...
Louis Baes Repairs BV Louis Baes Repairs BV 2 km Vertaald door Google Voor sommige apparatuur een deal gesloten en vooraf betaald. Ze ...
Metaalhandel Broersen B.V. Metaalhandel Broersen B.V. 3 km Super tevreden al tijd van mogge nog geweest. Bakje koffie gedaan
Cebo Holland B.V. Cebo Holland B.V. 3 km Mag er graag komen aardige mensen daar.
Wals Diving & Marine Service Wals Diving & Marine Service 3 km Vertaald door Google Voor Origineel Prima
Recensies
Vandaag bij de Hema in Ijmuiden geweest. Had trek in een warme halve worst. Goed geholpen door de medewerkster die er stond. Klantvriendelijk naar mij toe, niets mis mee. Wat mij wel opviel is dat zij een pleister had over haar wenkbrauw en over de oorschelp. Duidelijk dat zij haar piercings moest verbergen. Sorry HEMA, maar ik zie liever iemand met een bescheiden piercing, zoals zij had, dan iemand die dit af moet plakken met een pleister. Zeker van jullie, omdat jullie alles uniseks maken,anno 2022. Maken jullie hier nu wel onderscheid in? Het is toch heel gewoon dat iemand een tattoo of piercing heeft? Vind het afplakken juist discriminerend. Jullie personeel mag dus niet zichzelf zijn. En dat toch iets waar jullie voor staan, dat de mensen zichzelf mogen zijn?
Het is een zeer ruime Hema waar van alles te vinden is. Van Beleg tot en met lipgloss. Ik ben blij om deze Hema dichtbij huis te hebben. Het is altijd een feestje om daar boodschappen te doen. Ooit eens tompouce popcorn geprobeerd? ECHT een aanrader!
Beste hema ik wordt een beetje nou een boel in de maling genomen door u ik koop bij u vlees waren en mijn zoon die wil graag de rollade ik kom dan maandag en dan krijg ik standaard te horen ja dit is haard gegaan dus als het zo hard gaat waarom koop je dan niet meer in ik ben van plan om dan maar bij een andre winkel te gaan wandt ik kom toch steeds voor niks ik hoop dat u dit serieus neemt
Pepernoten met schuimpjes al in de schappen. Kreeg een zak, maar schuimpjes waren kneiterhard strooigoed, als je daarmee moet gooien op 5 dec heb je een..... en pepernoten smaken lekker oud, alsof het van vorig jaar is, bah
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Leuk aanbod, trendy en betaalbaar. Alleen de klapdeuren als entree zijn een ramp voor mindervaliden en mensen met kinderwagens. Voor hen is het ook zeer omslachtig om met de lift naar boven en weer naar beneden te kunnen komen onder begeleiding van personeel via het magazijn.
Het is een grote hema met bakker en twee verdiepingen. De winkel is overzichtelijk en heeft een restaurant nu tijdelijk gesloten vanwege de Corona . Ze hebben zelfscankassa's, dit vind ik zelf wat minder prettig werken.
Normaal is de HEMA prima doe er met plezier boodschappen als ik iets zoek Maar de HEMA in IJmuiden is hard achteruit gegaan vraagt de kassa medewerkster aan de klant voor mij spaart u punten bij mij totaal niet en toen ik aangaf dat ik ze spaarde zei ze kan niet meer ik heb al afgeslagen . Niet de eerste keer hier de keer daar voor ook al.
Onmogelijk om hier snel iets te kopen met maar 1 kassiere voor deze enorme winkel. Dat ligt hoofdzakelijk aan de klanten die van toeten noch blazen weten, minstens 5 transacties willen, van alles en nog wat vergeten, niet weten hoe PIN werkt, achteraf toch een tasje willen...etc. Wat een hel!
We stonden on 11.30 met meerdere mensen te wachten bij de vleeswaren Hema IJmuiden. Veel moest nog worden gesneden, slecht geregeld. Zorg dat het klaar ligt als de winkel opengaat. De medewerkster had er duidelijk ook niet veel zin in. Er liepen meerdere klanten niet blij weg.
Vestiging 051, een van mijn eerste vakantiebaantjes. Helaas moet ik vaststellen dat er nu 35 jaar later niet zo bar veel is verbeterd. De carré van koek, drop en noten moest wijken voor allerlei wegwerpartikelen en zelfs de Hema-worst die net buiten de ingang werd verkocht en niet viel aan te slepen heeft het veld geruimd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid