facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema

Adres: Raadhuisplein 1, 2042 LR Zandvoort
Telefoonnummer: (023) 5712820
Stad: Zandvoort
Route: Raadhuisplein 1
Postcode: 2042 LR


Recensies
Groot assortiment bij deze Hema, wel mogen ze een bijlesje rekenen krijgen want toen ik bij de kassa stond af te rekenen, werd er gevraagd naar mijn ID. Helemaal top ik kom uit 2002 maar ze kwamen er allebei niet uit of mensen uit 2002 al 18 waren.
Vriendelijk personeel. Ik loop regelmatig even binnen, vooral voor de bekende HEMA artikelen maar ook foto service is goed. Minpunt is dat niet alles altijd even goed te vinden is- dus vaak vragen- en dat bijvoorbeeld de gloeilampjes bijna altijd door elkaar liggen en je lang bukkend bezig bent de juiste eruit te zoeken.
Onvriendelijk en asociaal. Werd niet eens begroet met een goedemorgen toen ik een broodje wou halen. Heb je QR? Was het enige wat eruit kwam. Zwaar asociaal en discriminerend. Hier kom ik niet meer.
Ver voor vijfen wilden we een koffie en broodjes, echter ze waren al aan t opruimen. Lijkt wel of ze het restaurant gedeelte met tegenzin doen, voor de rest chagarijnig personeel.
Leuk restaurant en groot assortiment.
Vreselijke ongemanierde personeel! Wat een tuig loopt daar! Geen zin om te werken en dat dan afreageren op de klant.
De HEMA in Zandvoort. Veel sortering in artikelen. Ruime winkel. We wilde wat eten. Maar geen vegetarische soep of burger. Dan maar een broodje oude kaas. Helaas zat onder de kaas een dressing met sla. Een broodje oude kaas is toch een broodje oude kaas? Weinig keuze in thee. Maar gelukkig was het personeel erg vriendelijk.
Fijne winkel! In het eetgedeelte op de menukaart gekeken en besloten om een broodje carpaccio te nemen. Gek genoeg hadden ze deze daar niet. Broodje zalm daarin tegen was ook heerlijk!
Hema zandvoort is goed berijkbaar. binnen is de "Cov-route" netjes uitgezet voor een beheerste onderlinge afstand. laten we zeggen het bekende Zweedse route model.
Fijne winkel, breed assortiment, goed geprijsd. Zoek je iets, kom er dan even kijken, want er is wel een redelijke kans dat ze het in huis hebben. Tip: de chips van HEMA. Goede smaak voor zeer gunstige prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid