facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA

"Bij HEMA Breukelen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Straatweg 55, 3621 BH Breukelen
Telefoonnummer: 31346750696
Stad: Breukelen
Route: Straatweg 55
Postcode: 3621 BH



op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Breukelen
Recensies
Kleinschalige hema, maar toch koop ik weer alles leeg. Ik heb zo van ik koop maar 1 ding kom ik later terug met 100 dingen. Altijd wel wat leuks. Het ligt in het centrum van Breukelen gelegen bij meerde winkels en restaurants. Ze hebben niet altijd alles in voorraad maar wel veel, zoals kleding, speelgoed, wijnen, decoratie, keukengerei, bestek borden enz.
Mooie nieuwe winkel. Niet al te groot, maar wel al volgens het nieuwe HEMA concept en daardoor is alles op categorie vindbaar. Zoals je van de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij kan verwachten, no nonsense, gewoon prima.
Ik heb er zelf niks te zoeken,maar overigens een prima winkel
Wanneer je een kado artikel koopt vind ik het jammer dat het niet ingepakt wordt of dat er in elk geval geen kado papier meegegeven wordt.
kom gaan we bij de marskramer kijken
Geen fijn personeel, weinig assortiment. Geen fijne sfeer.
Netjes, vriendelijk personeel. Door de twee ingangen beetje vreemde entree.
Voor een Hema winkel wel OK plek
Grote winkel veel non food
Nu in Breukelen bezocht. Gewoon altijd goed
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid