facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Halsteren

HEMA Halsteren

Info

HEMA-winkel



"Bij HEMA Halsteren maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Dorpsstraat 70, 4661 HR Halsteren
Telefoonnummer: 0164-682052
ln.tenalp@niurbck
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 70
Postcode: 4661 HR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hema halsteren openingstijden, hema bergen op zoom, hema halsteren gebak, openingstijden zeeman halsteren, zeeman halsteren, marskramer halsteren, kruidvat halsteren, openingstijden hema bergen op zoom
Recensies
Ben net langs geweest en werd geholpen aan de kassa, heb mijn kleren netjes op de toonbank gezet en afgerekend. En moest mijn kleren zo weer meenemen met mijn bonnetje. Niet gevraagd om een tasje en werd niet netjes gevouwd voor mij, moest ze met de hangers zo weer meenemen. Heb alles zelf gedaan.. heeeel erg jammer kom normaal zo vaak langs.
Prima winkeltje voor kleine dingen zoals papier, bedlinnen enz. Echter de snelservice om foto's af te drukken is verschrikkelijk: eerste bestelling compleet anders afgesneden dan op de software aangegeven stond. Werd door de medewerker verplicht de foto's te betalen ondanks dat ik niet akkoord was. De tweede bestelling is opgegeten door de printer. Ze konden hem niet meer opnieuw afdrukken, de software houdt geen rekeningen met mislukkingen. Geen mail ontvangen, dus kon het ook niet even snel opnieuw bestellen. Ik wilde hierover een klacht indienen, daarvoor moest ik van de medewerker maar even de klantenservice bellen!? Dat heb ik dan maar gedaan .... Waardeloos.
Leuke overzichtelijke winkel. Betaalbare prijzen. Vriendelijk & behulpzaam personeel. Midden in het gezellige & veelzijdige winkelcentrum van Halsteren. Parkeren is daar GRATIS! Daarom komen er veel klanten uit de gribus stad ! BoZ.
Klein filiaal met toch een ruim assortiment. Heerlijk om zo’n Hema in Halsteren te hebben.
Redelijk klein waardoor het snel chaotisch en onoverzichtelijk is. Kan het personeel niets aan doen, ligt gewoon aan de winkelruimte zelf. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Voor zo'n kleine Hema toch nog een ruim assortiment. Vriendelijke bediening en gezellig binnen. Ook hier voldoende parkeerplaatsen.
Geen begroeting van personeel, had het te druk met elkaar, weinig op voorraad en wat er hing rommelig en maten door mekaar
Kleine winkel, wat krap en assortiment beperkt. Personeel is behulpzaam en vriendelijk.
Geweldig personeel . Helpen je fantastisch als je vragen hebt . Ik weet je naam niet . Maar je werkte gisterenmiddag . Je was druk bezig . Ik had n vraag je liep gelijk mee om te helpen . Geweldig bedankt hiervoor . En t telt voor al t personeel in Halsteren
3x geweest voor de rookworst die er dan niet is. Ook nogal beperkte openingstijden en piepjong zeer onervaren personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid