facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Halsteren

HEMA Halsteren
Adres: Dorpsstraat 70, 4661 HR Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 0164 682 052
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 70
Postcode: 4661 HR


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Met het bekende leuke HE-MA deuntje op de achtergrond loop ik met wat Sint. snoepgoed naar de kassa alwaar mijn vriend inmiddels staat af te rekenen. Daar aangekomen is er een discussie. Wij mochten geen kussenslopen afrekenen. Als ik met het snoepgoed nog in de hand vraag waarom, is mevrouw boos en dreigt de politie te bellen. Beste eigenaar, kijk de beelden na. Ik sta nog met het snoepgoed verbouwereerd te kijken hoe wij op onvriendelijke wijze behandeld worden en volgens mij wordt er ook nog een kassamedewerker ingewerkt, geen goed voorbeeld!!! Ik leg het snoepgoed elders neer en loopt de winkel uit. Omgekeerde wereld, hier.nAlsof de Pol. tijd heeft voor een discussie van men juist wil betalen. Bedankt voor het dreigen maar hier moet u dus niet komen voor een leuke winkelervaring of klantvriendelijkheid. Het wordt ze inmiddels ook zo aangeleerd.nnTevens struikel je hier op de zaterdag middag over de kratjes op de grond op de grond.
Ik had 5 sterren maar ik heb mijn review aan moeten passen.nnNu de afgelopen 2 weken ben ik 4x in de winkel geweest. De eerste keer had ik zelf woorden met jullie medewerkerof tegenwerker Kirsten over een pakketje waarvan ik nog 2 dagen afhaaltijd had volgens mail maar zij vond dat ik mijn korting niet meer kreeg. Onvriendelijk dat ze was. De tweede keer was ik haar weer teveel ondanks ik even 120 euro kwam doneren aan haar Onvriendelijkheid. De derde keer, afgelopen zaterdag, stonden er 2 klanten voor mij die ze finaal afsnauwde en vandaag weer 2 klanten voor mij waar ze echt totaal Onvriendelijk tegen was. Dus ik kon het dan ook niet laten om even heel Onvriendelijk terug te doen want die 2 klanten stonden echt met de mond vol tanden. Te schandalig.nnJullie andere medewerkers zijn echt lief en behulpzaam maar zij zorgt er toch echt voor dat ik niets meer koop bij Hema halsteren. Ik snap niet dat zo een onaardig mens in jullie winkel mag staan.
Ik vind het een fijne winkel maar het personeel is erg onvriendelijk. Jammer een glimlach is niet zo moeilijk!
Ben net langs geweest en werd geholpen aan de kassa, heb mijn kleren netjes op de toonbank gezet en afgerekend. En moest mijn kleren zo weer meenemen met mijn bonnetje. Niet gevraagd om een tasje en werd niet netjes gevouwd voor mij, moest ze met de hangers zo weer meenemen. Heb alles zelf gedaan.. heeeel erg jammer kom normaal zo vaak langs.
Prima winkeltje voor kleine dingen zoals papier, bedlinnen enz. Echter de snelservice om foto's af te drukken is verschrikkelijk: eerste bestelling compleet anders afgesneden dan op de software aangegeven stond. Werd door de medewerker verplicht de foto's te betalen ondanks dat ik niet akkoord was. De tweede bestelling is opgegeten door de printer. Ze konden hem niet meer opnieuw afdrukken, de software houdt geen rekeningen met mislukkingen. Geen mail ontvangen, dus kon het ook niet even snel opnieuw bestellen. Ik wilde hierover een klacht indienen, daarvoor moest ik van de medewerker maar even de klantenservice bellen!? Dat heb ik dan maar gedaan .... Waardeloos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid