facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Geleen,Stein, Born

Hema Geleen,Stein, Born

Info

HEMA



"Bij HEMA Geleen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Markt 114B, 6161GN Geleen
Telefoonnummer: 0464744440
Stad: Geleen
Route: Markt 114B
Postcode: 6161GN


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ik was dus rustig aan het zitten met een lekker kopje koffie en een jongen met lang haar ongeveer 185 cm loopt op me af en zegt dat ik niet mooi ben. ik vind dit niet normaal en wil graag dat hij hiervoor gestraft word.
Valt mij op dat heel vaak wanneer het nog volop zaterdag is er geen rookworst meer is.. het wordt je al van verre aangegeven als de stad nog vol mensen loopt op zaterdagmiddag vind ik dat slecht. Niett één keer, maar al verschillende keren. Uitverkocht? Kan mij het niet voorstellen..
Nou nou. Voor de 2 de keer van 2 keer hebben ze geen rookworst warm bij de Hema in Geleen. Stelletje mutsen. Blijkbaar snapt personeel niet dat je af en toe nieuwe worsten moet opwarmen. 15 min wachten schiet ook niet op. Kijken of het begin januari 3 keer scheepsrecht is. Als mosterd na de maaltijd worst in dit geval krijg je een jaar later een antwoord van de manager. Tjonge dat schiet echt op.
Bohh lekkere koffie. Cappuccino is echt een aanrader, latte macchiato iets minder.
Mooie nette winkel. Klantvriendelijkheid cq beleefdheid kan beter. Ik loop naar de kassa en leg mijn boodschappen neer. De medewerkster begint alles te scannen, zonder "goedemorgen" te zeggen. Daarna reken ik alles af en wens haar een goede dag. De medewerkster reageert niet en begint te kletsen tegen een collega.
Afgelopen zaterdag 4 12 2 Tompoezen gekocht waren oud en kapje was droog bodem nat. Via messingser reacties gevraag wel gelezen maar geen reactie
Ik had 2 fashioncheques ingeleverd. De eerste was nog geldig. De tweede niet meer. Dat wist ik niet. Deze was nog geen maand oud. Echter kon ik de eerste cheque niet meer terugkrijgen toen ik mijn gekochte product terug gaf. Dat deden ze niet. Dat was tegen de regels. In plaats daarvan kreeg ik een cadeau bon van de hema en niet het geld retour. Als ik dan wat zou kopen en retourneer met welke reden dan ook dan zou ik weer een cadeau bon krijgen . Ik gaf aan dat andere hema 's dit wel deden. Er werd medegedeeld dat hun zich niet aan de regels hielden. Ik vind dit geval een waardeloze service van de hema. Gelukkig dat andere hema 's wel meedenken met de klant en niet moeilijk doen over het retourneren van producten gekocht met een cadeaubon.
Vandaag stond ik voor de balie van het beleg en brood. Er stonden 3 vrouwen achter de balie en een van die vrouwen hielp een klant en de 2 andere vrouwen stonden met elkaar te kletsen. Ik keek het nog even aan en vroeg na een halve minuut of ik nog geholpen kon worden. Wij zijn bezig zei een van de vrouwen. Mijn vriendin hoorde een van die vrouwen zeggen "Alsof we niets aan het doen zijn". Je zou van een bedrijf dat op de nominatie staat om te verdwijnen een andere opstelling van het personeel verwachten. Ik liet ze maar doorkletsen en ben gegaan. Daar kom ik niet meer.
Even een korte stop ingelast en bij deze Hema een kleine lunch genuttigd. Wel keuze in broodje gezond echter de keuze rond 13.00 uur was m.i. er gering. Uiteindelijk wel een keuze kunnen maken. De zwarte koffie was zo slap dat het eigenlijk niet gepresenteerd had mogen worden. Voor mij geen lunch aanbeveling voor de toekomst. Wel verzorgde winkel aankleding en zelfs twee etages hoog.
Hema Geleen en Hema Born zijn beide fijne winkels waar ik graag inkopen doe. Als ik bv handdoeken etc nodig heb koop ik ze graag bij deze Hema's. Vriendelijk personeel, het assortiment is ruim en altijd netjes. Het restaurant van de HEMA in Geleen heeft heerlijke broodjes etc en het is altijd gezellig om even te babbelen met de mensen die regelmatig hier bij elkaar komen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid