facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Dokkum

HEMA Dokkum
"Bij HEMA Dokkum maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Hoogstraat 18, 9101 LJ Dokkum
Telefoonnummer: 0519221122
Stad: Dokkum
Route: Hoogstraat 18
Postcode: 9101 LJ


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: hema dokkum telefoonnummer, hema dokkum vacature, hema dokkum ontbijt, hema openingstijden, hema dokkum ingestort, xenos dokkum, hema dokkum dak ingestort, koopzondag dokkum
Recensies
Mooie HEMA filiaal. Hier werkt vriendelijk personeel en uiteraard is hier ook de welbekende HEMA-worst te koop. Elke dag vers. Ik ben hier nog geweest op 24-01-20 samen met Marieke en Florian.
Aanbieding in broodje met soep. Maaarrrrrrrr, die soep was al op om half twee in de middag. Ik zou zeggen, gemiste kans,bleek ook wel want er zat niemand. Jammer Hema Dokkum, dit is niet de eerste keer dat er wat op is.
Zitten helaas nog erg in de opgezette angst massahypnose.
Ik vind HEMA's altijd leuke winkels om in rond te lopen, gezien ze altijd zo'n heerlijk rustige en ongedwongen sfeer hebben, plus dat ze compleet zijn, en de werknemers zijn vaak ook vrolijke mensen. Ook hebben ze hier lekkere ijskoffie.
De winkel is onlangs verbouwd en heeft een mooie ingang gekregen. De indeling is ook verbetert en overzichtelijker geworden. Als vanouds een fijne winkel met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.
Leuke winkel, veel artikelen. Winkel is niet heel erg groot. Je kunt hier lekkere koffie drinken met een broodje of een gebakje uit eigen bakkerij
De dame van de klantenservice van de Hema in Dokkum heeft geweldige service verleend. Bij boodschappen halen in de Hema had een bakje vers frruit gelekt in een tas. Nieuw bakje gekregen en extra goed verpakt. Zelfs recycle boodschappentasje gekregen. Gewéldig!
Nieuwe formule brengt niet echt een uitgebreider assortiment naar Dokkum, maar ach, het blijft de HEMA.
Netjes en overzichtelijke winkel. Daarnaast kun je ook nog even bijkomen onder het genot van wat lekkers.
Complete en overzichtelijke winkel die voor ieder wat wils heeft. Ze hebben een gezellige zithoek waar je leuk kunt zitten met een lekker bakje koffie :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid