facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Bunnik

HEMA Bunnik
"Bij HEMA Bunnik maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Het Slot 2, 3981KC Bunnik
Telefoonnummer: 0306563540
Stad: Bunnik
Route: Het Slot 2
Postcode: 3981KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Kleinschalige winkel met vriendelijk personeel en een breed assortiment. Kort geleden scande de medewerkster direct voor mij een HEMA-card. Daardoor had ik direct een set onderkleding gratis door de korting. Nogmaals bedankt!
Mijn echtgenote vanmiddag telefonisch contact gehad met een van de dames van Hema Bunnik! Donkerharige medewerkster van het filiaal wil ik een groot compliment geven zo klantvriendelijk geholpen! Maak je niet vaak meer mee, hart voor de zaak en de bezoekers zeker fijn om daar weer te komen! Was op zoek naar paasdecoratie eitjes! Vanuit Veenendaal gekomen omdat het contact zo klantvriendelijk was , chapeau!!
Heel fijn dat ik een halve minuut voor sluitingstijd nog geholpen werd toen ik een pakketje op kwam halen!
Altijd en overal een prettige zaak om te winkelen. Sterk punt is het eigen merk. Voor mij zijn favoriet: de T-shirts en....rookworst. Uiteraard.
Kleine vestiging waarin het basis assortiment aanwezig is en je uiteraard je bestellingen kunt ophalen en retourneren, maar soms is de keuze iets te beperkt.
Je hebt er net te weinig spullen en ook net te weinig personeel. Verder prima winkel.
Mooie en kleine Hema. Voor de plaats Bunnik helemaal prima. Doordat ze zo klein is het aanbod verrassend
fijne winkel en geen lege schappen. vriendelijk personeel
Prma hema wat ik er van kan verwachten, met zelfscan kassa
Leuke niet al te grote vestiging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid