facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Brunssum

HEMA Brunssum

Info

HEMA Brunssum maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.

Geschiedenis

Al voordat het woord ‘huismerk’ werd uitgevonden, maakte HEMA alle artikelen al zelf: 100% HEMA. En daarin zie je altijd één ding terug: 100% bijzondere eenvoud. Dat zit in de HEMA genen, van winkelvloer en distributiecentrum tot bakkerijen en hoofdkantoor. Bij alles wat HEMA doet, denkt en wil, draait het dáárom. Gewone dingen bijzonder maken. Dat maakt HEMA bijzonder en toch zo gewoon.



"Bij HEMA Brunssum maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Kerkstraat 220, 6441 BK Brunssum
Telefoonnummer: 045-5646500
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat 220
Postcode: 6441 BK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Luna Brunssum Beauty Luna Brunssum 1 km Mooie goed verzorgde zaak
Beauty by Nicole Beauty by Nicole 2 km Heel fijn en gezellig als altijd,
Recensies
Gister voor broodje zalm en koffie nog geweest. Helaas ziek geworden 2 uur erna. overgeven hoofdpijn, maagkrampen. Mis de oude garde, verzorging en hygiene was beter.
Een leuke winkel waar ik nog met regelmaat kom. Al is het voor een lekkere rookworst te halen. Vroeger kocht ik hier altijd mijn postzegelalbums. Nu nog wel eens schrijfgerei of ik ga er zitten voor een lekker ontbijtje. Een leuke winkel met een ruim assortiment. Medewerkers zijn trouwens ook heel vriendelijk.
Slechte broodjes service in de lunchroom, wilde ook geen nieuwe maken omdat er nog lagen. Mensen erna kregen wel nieuwe broodjes.
Ik moest naarr de WC. De dames wc was defect. Toen ik een munt ging halen kwam ik terug maar werd op onfatsoenlijke manier erg gejouwd door een poetsdame....ze moest schoonmaken. Ze was alleen de bakken aan het lergmaken. Wat een vreselijk mens. Dit moest ik kwijt. Sorry maar je kunt ook vriendelijk iemand weg sturen....
Eerst waren we bij de Hema Heerlen , groot reclamebord met erwtensoep, wij bestellen het maar er was geen meer. De dag daarna gebeurt ons hetzelfde in Brunssum. karma? Na plus minus 3 weken zijn we weer bij de Hema en met de gratie van; God; ja er was nog erwtensoep aanwezig. Kijk was dit op het einde van de dag gebeurd dan schreef ik nou niet.
Vandaag even een kleine koekenpan gehaald voor 9 euro. Geen geld voor een koekenpan en goede kwaliteit. Bovendien zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Prettige zaak om te winkelen.Veelzijdig aanbod.Vriendelijk Personeel.Restaurant aanwezig
Ruim assortiment en goed ingerichte winkel, midden in het centrum, van BRUNSSUM. Van twee kanten via ingangen bereikbaar. Vanaf winkelstraat, Kerkstraat of via de Parel.
Een fijne winkel mag wel iets meer personeel zijn maar verder prima geholpen
Mwa. Wat ik nodig had was er niet. En wat ze hadden was duurder als waar ik normaal ga helaas. Hoop dat ze het weer op orde krijgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid