facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Boxmeer

HEMA Boxmeer

Info

www.hema.nl

Geschiedenis

HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker en makkelijker met producten die uitblinken in bijzondere eenvoud.



"Bij HEMA Boxmeer maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: steenstraat 94, 5831 JJ Boxmeer
Telefoonnummer: 0485-571369
Stad: Boxmeer
Route: steenstraat 94
Postcode: 5831 JJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Koopzondag Boxmeer, Blokker Boxmeer, Hema Boxmeer Openingstijden, Action Boxmeer, Jumbo openingstijden Boxmeer, Opening HEMA Boxmeer, Kruidvat Boxmeer, HEMA Nijmegen
Recensies
Na een lange fietstocht heerlijk zitten in het restaurant. Lekkere koffie en ruime keuze om iets te nuttigen. Appeltaart met slagroom echt een aanrader !! Ga zo door, wij komen nog vaak even op de koffie !!
De taarten zijn altijd super lekker & de foto artikelen zijn super mooi. De foto’s zijn altijd mooi en duidelijk.
Mooie winkel. Koffie drinken en toilet.
Goede eerlijke produkten voor een eerlijke prijs. En lekkere koffie !!!!!!
Vriendelijk en behulpzaam personeel, voldoende variatie, en alles wat je verwacht te vinden bij de Hema. De winkel ziet er netjes uit. Geen rommel, geen eten wat over de datum is, alles netjes verzorgd. Het restaurant heb ik nog niet geprobeerd, maar is in deze tijd nogal lastig. Zodra deze pandemie voorbij is, ga ik het zeker eens proberen.
Lekkere lunch :
De Hema heeft prima spullen voor een prima prijs, maar die hele spaarkaart met vouchers die je online moet activeren vind ik helemaal niks. Doe maar gewoon goede aanbiedingen. Verder moet je je punten ook nog eens persé binnen een bepaalde tijd opmaken, heel klant-onvriendelijk.
Erg leuke welbekende winkel met een zeer breed assortiment, duurzame artikelen voor een goede prijs. Ook kun je hier foto's printen en lunchen. Al bij al een van de beste winkels om gewoon eens rond te kijken.
Vanmiddag een bestelling gedaan bij Hema Boxmeer. Super service,vanmiddag nog bezorgd. Dat is echte service in deze voor iedereen moeilijke tijd. Blijf de Hema ook steunen,ze doen hun uiterste best voor hun klanten.
Prima winkel, fijne plek voor koffie drinken en heerlijke snert. Jammer dat de hotdogs buiten geen echte hotdogs waren maar een dun knakworstachtig geval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid