facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Bolsward

Info

HEMA maakt gewoon bijzonder



"Bij HEMA Bolsward maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Appelmarkt 15, 8701 KH Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515572612
Stad: Bolsward
Route: Appelmarkt 15
Postcode: 8701 KH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: koopzondag hema bolsward, koopzondag bolsward, hema bolsward telefoonnummer, hema sneek, hema bolsward ontbijt, winkels bolsward, hema bolsward vacatures, hema harlingen
Recensies
Zeer klantonvriendelijke behandeld op dinsdag 4 februari om half vier bij de koffiehoek. Ik wou een broodje uitzoeken en raakte hiervoor een broodje aan om te kijken wat er op zit. De broodjes waren helaas zo neergelegd dat je niet goed kon zien wat er op zit. Staat ook slecht aangegeven. Volgens het meisje achter de kassa raakte ik alle broodjes aan en dat was niet de bedoeling. De manier waarop ze dit zei was erg klantonvriendelijk. Er lagen ook heel weinig broodjes trouwens, de hema moet meer broodjes maken en zo meer keus creeeren. Daarna bestelde ik een koffie, maar ze had amper de beleefdheid om af te wachten wat ik graag wou bestellen zinnen afmaken, heel ongeduldig reageren. Kon geen lachje en vriendelijkheid af. Een cursus klantvriendelijkheid?
Nette en gezellige ingerichte winkel vriendelijk personeel met leuk buiten en binnen terras waar het eten en drinken prima smaakt. Winkel met geld automaat toilet en soft ijsmachine ook gebak en vleeswaren afdeling is goed. Niet al te grote winkel maar alles zit er in zonder dat 't op gepropt is.
Mijn favoriete Hema, geweldige service, personeel zeer vriendelijk en er heerst een gemoedelijke sfeer. Mijn klacht werd heel correct en netjes opgelost op een persoonlijke manier en ik kreeg nog een lief kaartje via de post van team Bolsward. Ben tevreden met de oplossing die geboden werd. Bedankt voor het begrip Hema Bolsward!
Grote HEMA met een klein, maar apart zitgedeelte waar je rustig een broodje kan eten en koffie of sapje kan drinken. Binnen zijn tevens toiletten voor betalende klanten.
Als ik in Bolsward ben, goed voor een kopje koffie met wat lekkers of een ontbijtje.
Prima HEMA, ook het restaurant is goed. Mag wel wat meer diversiteit aan gebak hebben, vooral in het weekend
Wat moet je nou over de HEMA vertellen nette vriendelijke mensen en natuurlijk de lekkerste rookworst
Ruime hema waar alles te verkrijgen is. En is het op, dan bekijken ze bij de klantenservice graag of het nog online verkrijgbaar is. Vriendelijk personeel en leuke koffiehok
Fijne winkel, veel te verkrijgen en handig dat je aan beide kanten naar binnen kunt. Verder vriendelijk personeel.
Prima winkel. Personeel erg vriendelijk en bereid je met alles te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid