facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Bolsward

HEMA Bolsward
Adres: Appelmarkt 15, 8701 KH Bolsward, Nederland
Telefoonnummer: 0515 572 612
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Bolsward
Route: Appelmarkt
Huisnummer: 15
Postcode: 8701 KH


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–21:00
zaterdag: 08:30–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Naast winkel natuurlijk ook restaurant : binnen óf buiten zitten.
Dit is jaren lang een van de beste Hema restaurants van Nederland geweest.nTot alles anders moest en hebben ze er soort van La place van gemaakt en moet je zelf je koffie maken. Helaas is deze verandering geen verbetering. Ondanks dat er veel personeel aanwezig is er geen organisatie.
Zeer klantonvriendelijke behandeld op dinsdag 4 februari om half vier bij de koffiehoek. Ik wou een broodje uitzoeken en raakte hiervoor een broodje aan om te kijken wat er op zit.nnDe broodjes waren helaas zo neergelegd dat je niet goed kon zien wat er op zit. Staat ook slecht aangegeven.nnVolgens het meisje achter de kassa raakte ik alle broodjes aan en dat was niet de bedoeling.nnDe manier waarop ze dit zei was erg klantonvriendelijk. Er lagen ook heel weinig broodjes trouwens, de hema moet meer broodjes maken en zo meer keus creeeren.nnDaarna bestelde ik een koffie, maar ze had amper de beleefdheid om af te wachten wat ik graag wou bestellen zinnen afmaken, heel ongeduldig reageren.nnKon geen lachje en vriendelijkheid af. Een cursus klantvriendelijkheid?
Nette en gezellige ingerichte winkel vriendelijk personeel met leuk buiten en binnen terras waar het eten en drinken prima smaakt. Winkel met geld automaat toilet en soft ijsmachine ook gebak en vleeswaren afdeling is goed. Niet al te grote winkel maar alles zit er in zonder dat 't op gepropt is.
Super slecht de nagellak van de Hema het is niet mooi en wil er niet eens van af
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid