facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Bergen

HEMA Bergen
Adres: Plein 79, 1861 JX Bergen, Nederland
Telefoonnummer: 072 581 6187
Staat: Noord-Holland
District: Bergen
Stad: Bergen
Route: Plein
Huisnummer: 79
Postcode: 1861 JX


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: 12:00–17:00

Recensies
Ik heb met Black Friday service gekocht. Bij de levering miste er een deel van de bestelling. Ik heb daarom de klantenservice gebeld. Zij vertelde mij dat ze het geld kon terugstorten, maar niet het niet geleverde deel kon nazenden. De producten waren ook niet op voorraad. Ondanks dat ik in mijn recht sta om de producten alsnog te krijgen ook al is het dat een fysieke winkel het naar mij op stuurt de klantenservice mocht en kon niets voor mij doen. Echt belabberd, ik heb zelf 4 jaar bij de HEMA gewerkt en regelmatig iets moeten opsturen naar een klant in zulke gevallen; gewoon even naar PostNL lopen en je hebt een blije klant.
Mooie winkel, goed opgezet en goede verlichting. Vandaag was ik op zoek naar een trechter, bijna alle winkels in Bergen afgeweest en nergens te krijgen. De bedrijfsleider van Deen verwees mij naar de Hema alwaar ik werd geholpen door zeer vriendelijk personeel die mij wezen waar de afdeling van de trechters is, inderdaad ze lagen bij de T. Mijn dag was weer goed, ik was zo blij dat ik maar meteen 2 trechters heb aangeschaft. In 2020 ga ik elke week een trechter kopen bij de Hema in Bergen, vind ik leuk.
Oké voor een kleine dorps- HEMA,maar ik kon géén pleisters vinden,in het rookworsten-apparaat lagen allerlei andere spulletjes maar géén rookworsten..... wél vriendelijk personeel en zeker druk bezocht gezien de hoeveelheid klanten over de vloer toen ik er was, zeker voor zo'n kleine winkel!!nGezellig druk kwam t op mij over....!
Hele leuke kleine HEMA winkel met een diep assortiment. Aardig, vriendelijk en behulpzaam personeel. Van tijd tot tijd kruist hier een beroemdheid je pad.
In een dorp tref je uiteraard geen mega-filiaal van HEMA, maar de beschikbare ruimte is aangenaam en praktisch ingedeeld, met een ruim assortiment. Het personeel is vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid