facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HEMA Bemmel

HEMA Bemmel

Info

Welkom!
Via deze weg houden we u op de hoogte van speciale acties, leuke nieuwtjes en afwijkende openingstijden. We zien u graag bij HEMA Bemmel!



"Bij HEMA Bemmel maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Markt 11, 6681 AE Bemmel
Telefoonnummer: 0481462575
Stad: Bemmel
Route: Markt 11
Postcode: 6681 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Bemmel, Jumbo Bemmel, Openingstijden Kruidvat Bemmel, Jumbo Bemmel openingstijden
Recensies
Mooie Hema. Bij de sale artikelen is niet altijd alles geprijsd. Wordt altijd snel geholpen bij de kassa.
Ik was er in de lockdown, heb besteld en werd bij aankomst hartelijk ontvangen bij de toonbank buiten, kreeg advies en bij het weggaan ook nog een klein kerststolletje mee voor onderweg, echt heel leuk
Fijne en nette winkel. Goedkoop wasmiddel van 2 euro per liter wat geweldig wast. Ook fan van de voordelige koffiepads en uiteraard het textiel.
Servies willen kopen lukt niet als ze maar 5 bordjes en bepaalde kleuren niet hebben, en in de webshop komen bepaalde producten helemaal niet voor, erg jammer.
Goede service, had mijn smartphone niet bij me om de hema app te gebruiken maar kreeg prima uitleg hoe ik dit achteraf kan invoeren. Laat in ieder geval zien dat het gebruik van de app is uitgelegd aan de medewerkers.
De HEMA is wat je er van mag verwachten: winkel met veel spulletjes voor algemeen woongenot, van kinder-kleding tot pannen en van koffiebonen tot kaarsen. Natuurlijk niet de grootste HEMA denkbaar, maar je vindt er doorgaans wel wat je zoekt.
Grote Hema met veel keuze. Een goede toevoeging voor het nog steeds groeiende Bemmel! Zorgt voor meer beleving in het dorp. Parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage.
Hema altijd goed. Baby afdeling goede prijs kwaliteit verhouding. Goed bereikbaar. Parkeren in de parkeergarage.
Personeel is niet altijd even vriendelijk en kan wat snauwerig zijn. Winkel is netjes, leuk assortiment!
Heel fijn gewinkeld.. goede service en creatieve denkende medewerkers! Mooie aanbiedingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid