facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hema Asten Panningen Someren

Hema Asten Panningen Someren
"Bij HEMA Asten maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Markt 81, 5981 AP Panningen
Telefoonnummer: 0773076169
Stad: Panningen
Route: Markt 81
Postcode: 5981 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Dag verse soep op en dat is echt en hele sloot om op te maken.smaak vd soep was echt goed .ook de broodjes waren vers afgebakken en lekker eigenlijk vaker mee gemaakt bij de HEMA zeker een aanrader voor je eten
Vriendelijk personeel, maar geen klantgerichte oplossing vanuit het filiaalmanagement bij een verkeerd geprijsd artikel. Filiaalmanager liet zich niet zien.en liet de afhandeling over aan het jonge aanwezige personeel. Niet zoals het hoort en vandaar een negatieve review
Wat een slecht Hema restaurant! Alles vers? Ammehoela! De hamburger kwam uit de vriezer, de soep uit blik. En ook leuk: cola light is hetzelfde als cola zero bij deze Hema. Koekkoek! Nimmer nooit meer!
Mijn favorite winkel!! Er is letterlijk alles te vinden. Eten, kleding, schoolspullen en noem maar op. Basically Alles!! Echt Alles. En de prijs valt ook reuze mee. Er zijn altijd wel hele leuke acties. Ik ben daar wel elke week te vinden.
Groot assortiment en goede kwaliteit.
Je kunt er super lekker ontbijten nu voor een klein prijsje. En super schoon en hygiënisch. En veel keus nu bij de ontbijt. Heel gevarieerd en gezonder. Super goed bezig HEMA!
Knus en gezellig, de werknemers zijn aardig. als je ijskoffie wilt, gewoon zeggen staat niet op het menu maar kunnen ze wel maken!
Fijne Hema in Asten. Ook om even lekkere koffie te drinken.
Ruim opgezette winkel met veel verschillende producten
Lekker ontbijtje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid