facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heluto

Heluto

Info

Onze passie: meer comfort, minder energie.

Geschiedenis

Heluto Service

Heluto Service is de service afdeling van Heluto BV installatietechniek uit Diever. Heluto is een gerenommeerd installatiebedrijf dat al 40 jaar actief is in heel Nederland. Heluto Service bv zorgt in die 40 jaar nog steeds voor een gezond binnen klimaat in de utiliteit en bij de particulier.

Adres: Dieverbrug 8, 7981 AE Diever
Telefoonnummer: 0521-591999
Stad: Diever
Route: Dieverbrug 8
Postcode: 7981 AE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Loodgieter Diever
Recensies
In de koude periode, in december, ging onze verwarming stuk. In Friesland bij meer dan vijf grote bedrijven kregen we te horen dat we geen klant waren en daardoor op de wachtlijst konden komen. Na twee weken in de kou kregen wij de tip om Heluto te bellen. We werden zeer vlot door meerdere medewerkers geholpen en binnen een week waren we voorzien van een nieuwe verwarming. Nog heel erg bedankt voor de goede service ook de beide monteurs! Fam de Boer Drachtyen
Zeer onprofessioneel personeel. Herhaaldelijk gevraagd om uitleg van installatie maar ze wisten hetzelf niet, dus hoe moesten ze het aan mij uitleggen. Ook na de tijd vele mankementen tegengekomen, die door een ander installatie bedrijf opgelost moesten worden. Geen aanrader.
HEDEN 8 november 2022, U bent geen klant van ons dus we kunnen niets voor u doen. Mocht u iets willen laten uitvoeren heeft geen nut U BENT GEEN KLANT
Helaas heb ik na drie toezeggingen nog steeds geen offerte mogen ontvangen voor de besproken werkzaamheden 20.000 – 30.000 euro. Mogelijk is het te druk bij Heluto. Voor mij hoeft het niet meer. Als afspraken voor het maken van een offerte niet nagekomen kunnen worden, heb ik geen vertrouwen in de naleving van afspraken die de uitvoering betreffen.
Firma Heluto uitgenodigd voor het maken van een offerte voor onze woning in Eext. Hebben aangegeven circa 25000 euro te willen investeren in nieuwe vorm van energie woning van bj 2000 en circa 850m3. Of gebrek aan expertise om dit in opdracht te willen of te druk, maar nooit een offerte mogen ontvangen. grappig detail is dat ik in het gesprek met Heluto had aangegeven van een andere partij geen reactie te hebben gehad, adviseur gaf nog aan dat dit bij Heluto niet zou gebeuren.
Nette vriendelijke monteurs en perfect meegedacht over een oplossing toen we zonder warm water zaten.
Een installatiebedrijf met vakbekwaam en vriendelijk personeel. Men luistert naar je wensen en voorzien je van voldoende informatie.
Veel gezien en geleerd fijne mensen.
Prima Service en kwaliteit word er geleverd
Een prachtig en goede installatie bureau met familiaire sfeer en instelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid