facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helpende Honden

Helpende Honden

Info

Helpende Honden is een trainings- en begeleidingscentrum dat zich richt op de inzet van honden in zorg, welzijn en onderwijs.

Geschiedenis

Helpende Honden biedt training en begeleiding aan aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar waarbij sprake is van autisme, mogelijke gedragsproblemen of de behoefte aan extra ondersteuning. Bij de trainings- en begeleidingstrajecten worden honden ingezet om kinderen en jongeren te ondersteunen in het (her)ontdekken van hun mogelijkheden, het vinden van oplossingen voor hun problemen en het oefenen van nieuwe vaardigheden.

Ook biedt Helpende Honden cursussen en coaching aan aan professionals in zorg, welzijn en onderwijs die honden willen inzetten bij de begeleiding van en/of therapie aan cliënten.

Tenslotte adviseert Helpende Honden bij de opzet en implementatie van methodes en projecten binnen zorg, welzijn en onderwijs waarbij honden worden ingezet.

Door de unieke combinatie van werken met kinderen en honden in de praktijk en het doorgeven van de inmiddels rijke kennis en ervaring neemt Helpende Honden binnen de dierondersteunde interventies in Nederland een bijzondere plek in.

Adres: Westerkerkweg 26a, 1606 BD Venhuizen
Telefoonnummer: 0228-769002
Stad: Venhuizen
Route: Westerkerkweg 26a
Postcode: 1606 BD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid