facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helpen en Doen

Helpen en Doen
Adres: Akerstraat Noord 362, 6431 HX Hoensbroek, Nederland
Telefoonnummer: 045 511 6338
Staat: Limburg
District: Heerlen
Stad: Hoensbroek
Route: Akerstraat Noord
Huisnummer: 362
Postcode: 6431 HX


Openingstijden

maandag: 09:00–16:00
dinsdag: 09:00–16:00
woensdag: 09:00–16:00
donderdag: 09:00–16:00
vrijdag: 09:00–16:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Een hele grote kringloop winkel waar je makkelijk een paar uur vertoefd. Ik kom hier heel graag alleen is het soms iets te rommelig. Er liggen sinds kort extreem veel producten in dozen op de grond. Hoop dat dat nog in stellingen gelegd wordt.nnFijn parkeren naast of voor het gebouw. Prijzen zijn prima!nTop! Ik denk als jullie je op kleine puntjes verbeteren jullie steeds populairder worden!
Mooie kringwinkel en vriendelijke medewerkers.nJe kan er ook kratten frisdrank kopen tegen voordelige prijzen.
Een oké kringloopwinkel. Vrij duur geleken met een RD4. Kleding valt tegen, erg veel nieuw en prijzig. Daarentegen wel veel servies en andere 'kringloopartikelen'. Gratis parkeren op locatie. Personeel bij binnenkomst was -1, bij de kleding was het beter. Een 'goedemorgen' is misschien geen slecht idee :.
Een leuke grote kringloop. Alleen boven is het helaas soms erg rommelig wat betreft de spullen in de dozen. Ook hebben ze af en toe onrealistische dure prijzen.
Grote zaak, soms wat rommelig maar veel spullen te koop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid