facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Help ons verder Oliehandel Anton van Megen bv

Help ons verder  Oliehandel Anton van Megen bv
"Anton van Megen is al meer dan 35 jaar actief in de binnenvaartbranche. Samen met zijn team van medewerkers levert hij gasolie, smeermiddelen en scheepsbenodigdheden van IJmuiden tot en met Amsterdam. Voor de pleziervaart leveren wij benzine en diesel tegen zeer scherpe tarieven."
Adres: havenstraat 109r, 1506pm Zaandam
Telefoonnummer: 0756142448
Stad: Zaandam
Route: havenstraat 109r
Postcode: 1506pm


Recensies
Ik heb hier GTL getankt en moest nog naar Dekker Wstersport en kreeg zonder problemen de electrische fiets mee! Topservice!!!
Wat een fantastische zaak! Een leuke ploeg die je altijd vriendelijk te woord staat, en een verrassend groot assortiment aan scheepsgerelateerde artikelen.
Harde werker aan het roer van deze ondeneming. Staat open voor een veranderende maatschappij waar alles groener en milieuvriendelijk moet. Is ook een groeiende onderneming die met de tijd meegroeid. Verkoopt ook benzine en ijsjes. En natuurlijk ook scheepsmsteriaal.
Anton van Megen heeft veel kennis en ervaring met Speck hydrofoorinstallaties. Technische kennis, deskundig advies en snelle levering van onderdelen. Anton heeft ons daarmee super goed geholpen. Ook op deze wijze: "BEDANKT!"
Fijne bunker plaats met sympathieke medewerkers die je het gevoel geven welkom te zijn.....zelfs met rotweer !
Bunkerstation voor de scheepvaart. Ook blanke gasolie voor jachten.
Geweldige service, altijd even vriendelijk !
Fijne oliehandel aardig personeel, vlotte service
Makkelijk tanken vriendelijke bediening
Goede prijs en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid