facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V.

Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V.

Info

Helmig Makelaardij & Taxatieburo is een gespecialiseerd kantoor in onroerend goed met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring gehuisvest te Halsteren

Geschiedenis

Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z B.V is een gerenommeerd en dynamisch kantoor, met persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring. Gespecialiseerd in onroerend goed en een begrip in de regio, gehuisvest in 't Lindeke aan de Dorpsstraat te Halsteren.

Ons kantoor is aangesloten bij VastgoedPRO (voorheen LMV) en actief in de regio West-Brabant en het eiland Tholen.

Graag tot ziens bij Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z B.V.



"Met een jong en enthousiast team bieden wij u een dosis persoonlijke aandacht en volledige begeleiding bij iedere stap in het aan- of verkoopproces van uw nieuwe woning of nieuwe bedrijfslocatie. Naast onze locatie te Halsteren kunt u terecht bij onze Nieuwbouwstore in het centrum van Bergen op Zoom alwaar we u graag meer vertellen over ons uitgebreide nieuwbouwaanbod in de regio.Qua werkregio en kennis zijn we breed georiënteerd en zijn we meer dan actief in o.a. Halsteren, Steenbergen, Bergen op Zoom, Lepelstraat, Hoogerheide, Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Nieuw-Vossemeer, De Heen, Woensdrecht, Eiland Tholen, Putte, Huijbergen en Woensdrecht.Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact op!"
Adres: Dorpsstraat 107, 4661 HN Halsteren
Telefoonnummer: 0164-685925
ln.jidraalekamgimleh@ofni
Stad: Halsteren
Route: Dorpsstraat 107
Postcode: 4661 HN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: helmig makelaardij nieuwbouw, helmig halsterseweg, helmig appartementen, makelaardij bergen op zoom, koopwoningen helmig, halsterseweg 268 bergen op zoom, evert helmig, makelaars halsteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gervas Makelaardij en Taxaties Gervas Makelaardij en Taxaties 2 km Gervas Makelaardij is reeds jaren actief als aan- en verkoopmakelaar en taxateur voor...
Recensies
Zeer tevreden over Helmig. Houden zeer nauw contact, geven goed advies en zijn goed bereikbaar bij vragen. Afgelopen maanden in het verkooptraject veel contact gehad met Erwin. Professioneel, komt zijn afspraken na en absoluut een goed oog voor het persoonlijke contact voor zowel verkoper als koper. Ook Elly, één van de andere makelaars, is zeer deskundig, prettig in de omgang en betrouwbaar.
Ons fijne team! Elke dag weer een genot om samen aan de slag te mogen!
Prachtige foto’s genomen om een huis aan te smeren! Ik was er dus ingetrapt. Ter plekke het object de hemel in geprezen door Helmig. Uniek zou de donkere stadstuin zijn geweest. Op de eerste verdieping trof ik een uitermate gammele leefruimte aan met, volgens de makelaar, zo ontzettend veel potentie. Absoluut mee eens, maar wel met een zeer grondige renovatie! Is het niet beter om met een correcte stand van zaken te adverteren?
Wegens omstandigheden ons moeten verkopen, omdat wij niet tevreden waren over onze makelaar zijn we naar helmig gegaan, wij dachten dat makelaar Marieke voor de verkopende partij was maar dat was niet het geval, ze presterende het om tegen de kopers te zeggen dit huis staat al lang te koop, terwijl helmig ons huis 1 week in de verkoop had, dus met andere woorden bied de vraagprijs en je hebt het, daarna voorlopig koopcontract alleen maar fouten gemaakt, heb 3 maal contact gezocht maar het drong niet door werd als een klein kind behandeld door de secretaresse, ook door Marieke , als beiden eigenaar zijn van het pand ,moet mijn man en ik beiden tekenen, maar dat hoefde niet, alleen maar mijn man , ik was op het verkoping koopcontract doorgestreept, wat heb ik me verdriet gevoeld en nog steeds ben ik dat, heel de verkoop en afhankelijk is heel slecht verlopen , jammer hoor dit verdient geen schoonheids prijs.
Één van de weinige makelaars welke eerlijk is. In deze roerige tijd om een huis te kopen zijn ze voor mij echt oprecht eerlijke makelaars. De woning is voor ons niet doorgegaan maar we werden na ons bod dezelfde dag nog gebeld. Ipv aan een lijntje houden wat bij vele andere makelaars gebeurde. Hier word je echt menselijk behandeld. Alleen maar lof voor deze makelaars.
Goede en eerlijk advies gekregen in aan en verkooptraject.!
Netjes, zoals het hoort bij een makelaar. Informatie vragen en een duidelijke uitleg krijgen en de gedrukte info mee naar huis.
Na een taxatie door Helmig, de aankoop van een woning bij Helmig, en nu de verkoop van ons bedrijfspand via Helmig erg tevreden over de inzet en creativiteit in tot een oplossing te komen. Merci in bijz Erwin
Wat een fijne en vakkundige begeleiding tijdens het kopen en verkopen van ons huis. In het bijzonder willen wij Eva bedanken zo duidelijk vriendelijk en vertrouwd super bedankt hiervoor! Wij zitten nu heerlijk te wonen op ons gezellige stekje BEDANKT!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid