facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HelloTV Doetinchem

HelloTV Doetinchem
Adres: Innovatieweg 18, 7007 CD Doetinchem, Nederland
Telefoonnummer: 088 435 5570
Staat: Gelderland
District: Doetinchem
Stad: Doetinchem
Route: Innovatieweg
Huisnummer: 18
Postcode: 7007 CD


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vorig jaar al een televisie gekocht. Goed advies, meedenkend personeel en altijd in voor een goede deal. Vorige week een soundbar gekocht, nu geholpen door een andere verkoper en dezelfde ervaring mogen beleven. Ook rustig rondkijken en advies vragen en krijgen kan hier prima. Geen druk opgelegd om te kopen. Top
Kan een tikkie klantvriendelijker, uiteindelijk zijn problemen snel en naar tevredenheid opgelost. Dat ze een telefoonstoring hadden hielp niet mee! De klant kan daar echter niks aan doen!nZou er zonder problemen weer kopen, enorm blij met de nieuwe TV..
1e indruk van dit bedrijf is goed. Fijn en goed geholpen met het maken van de keuze van een nieuwe televisie. En deze ook bij Hello TV gekocht. Service aanbod lijkt goed, maar 1 week na aankoop hebben wij gelukkig nog geen ervaring met nakomen van toegezegde garanties enz. Maar we hebben er wel vertrouwen in!
Voor de tweede keer een TV gekochtnbij Hello T V. wederom prima geholpen, Prima prijs/kwaliteit.
Wel goed geholpen. Alleen de winkel vindt ik persoonlijk niet uitnodigend. Beetje rommelige indeling. Hello tv Duiven ziet er binnen echt netjes en overzichtelijk uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid