facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HELLO 29

HELLO 29

Geschiedenis

Party- en entertainmentservice



"Hello!Gestart met de ambitie om van elk feestje een onvergetelijke dag te maken, plezier, gezelligheid en natuurlijk veiligheid!Al onze producten zijn recent aangeschaft en wij doen er ook alles aan om zorgvuldig met onze producten om te gaan. Wij zijn gek op frisse, mooie kussens, welke in elk hip thema van tegenwoordig past. Door de wisseling van ons aanbod, blijven onze producten nieuw en fris.Na elk feestje, lopen wij de producten even na en maken deze weer schoon en fris voor het volgende feestje.Ook zijn al onze kussens NEN-EN gecertificeerd, ook dit houden wij netjes bij.Heeft u interesse of zijn er vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen.Wij helpen u graag!"
Adres: Zwanenburgerdijk 22D, 2141BM Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 31652651279
Stad: Vijfhuizen
Route: Zwanenburgerdijk 22D
Postcode: 2141BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een slecht bedrijf! Heb een springkussen besteld die niet goed/kapot is. Beleefd gevraagd om een nieuw springkussen en dat was geen probleem, zou een productie fout zijn. Heb nooit een nieuwe gekregen of uberhaupt mijn geld terug gekregen. Hier ga ik nooit meer bestellen en raad het iedereen af waardeloos.
Super vriendelijke communicatie. Alles werd heel netjes bezorgd en geplaatst. Van ons 5 dikke sterren. Zeker voor herhaling!!
Omdat onze dochter helemaal fan is van Minnnie Mouse kon een springkussen ervan niet ontbreken. Ze heeft een top dag gehad! Super mooie springkussen en top service!
2x in de zomer een luchtkussen gehuurd voor de BSO waar ik voor werk, gegarandeerd plezier!
Sarah pop gehuurd. Super vriendelijk, goedkoop en maken een afspraak met je zelfs op zondag. Doen niet moeilijk over huurtijd, en mag desnoods weer nat ingeleverd worden. Echt een aanrader! Bedankt voor de goede service!
Voor de verjaardag van onze dochter hebben wij een springkussen gehuurd bij Hello29. Alle kindjes hebben genoten en sommige van de volwassenen ook! Super service, prima communicatie, prima prijs. Heel blij mee. :-
Snel en gemakkelijk geregeld. Fijn contact. Top bezorgers die met je mee denken. Tot het volgende feestje
Geweldige service. Vriendelijke mensen! Een echte aanrader!!
Wat een topbedrijf! Snel schakelen, heel stipt met afspraken en vriendelijke mensen. Dit was één keer en steeds weer, absoluut een aanrader!
Top service, vriendelijk personeel, zeker aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid