facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HeliFlight Helikopters

HeliFlight Helikopters

Info

Welcome to the official HeliFlight Helikopters Fanpage! HeliFlight Voor al uw helikoptercharters, rondvluchten, evenementen, Film en Foto-shoots en VIP-vervoer per helikopter. "Come Fly With Us!"

Geschiedenis

Heliflight is een helikopter bedrijf met 20 jaar ervaring! Al sinds 1998 voeren wij vluchten uit vanaf onze eigen heli-haven in Barneveld en sinds 2012 doen we dat onder de huidige naam. In die 20 jaar hebben we een ruime ervaring en professionaliteit ontwikkeld en ons bewezen als stabiele en betrouwbare helikopter-operator.

Overweegt u een helikoptervlucht voor uw evenement, wilt u graag een rondvlucht maken, of wilt u gebruik maken van de transportmogelijheden per helikopter? Wij denken graag met u mee!

Waar wacht u nog op? "Come fly with us!"

Adres: Stroeerweg 46, 3776 MJ Stroe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0342-745054
Stad: Stroe
Route: Stroeerweg 46
Postcode: 3776 MJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Helikoptervlucht boeken, Helikoptervlucht 4 personen, Helikoptervlucht op locatie, Prince Helicopters, Helikopter huren met piloot prijs, Helikopter huren prijs, Helikoptervlucht Maastricht, Helikoptervlucht 2 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klarenbeek Transport Klarenbeek Transport 625 meter Super bedrijf om voor en met te werken.
Freight Ferry Agent Freight Ferry Agent 1 km Wij zijn een jonge dynamische onderneming. Als logistieke dienstverlener richten wij ...
Recensies
Afgelopen weekend hebben wij een open dag georganiseerd met helikoptervluchten van heliflight. We zijn super tevreden over het bedrijf en het team! Het was fantastisch geregeld!
Geweldige ervaring, ontzettend leuk om kennis te kunnen maken met het vliegen van een heli onder super begeleiding van piloot Stephan!
Heb een rondvlucht met ze gedaan boven Rotterdam. Dit samen met 3 andere, voor mij onbekende, passagiers. Voorin naast de piloot zit veruit het beste en achterin in het midden zit je wel echt het slechtste. Die "stoelendans" leverde helaas wel even wat "ellebogenwerk" op. Gelukkig waren we het over het vluchtplan, waar je als passagiers inspraak in hebt, wel snel eens. Het was echt een geweldige ervaring, eigenlijk véél te kort en zou het graag nog eens overdoen.
Wij kregen van onze medewerkers als cadeau een helikoptervlucht aangeboden. Wat een buitengewoon origineel kado! Er werd volop de tijd genomen om het e.e.a. uit te leggen over vliegen en helikopters en ook onderweg hadden we geen betere gids kunnen treffen. Zeker voor herhaling vatbaar!!!
Zeer positieve ervaring met Heliflight. Zij hebben ons voor onze vlucht alles uit handen genomen en een zeer nauwkeurige vlucht uitgevoerd. Een absolute aanrader!
Super leuke ervaring. Zeker de moeite waard. Fouten/miscommunicatie wordt super opgelost. Heliflight top!
Hèt bedrijf voor uw bedrijfs uitje, 15 min vliegen, uw droom gaat in vervulling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid