facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helicon MBO Velp

Helicon MBO Velp

Info

Bekijk op de facebookpagina van Helicon MBO Velp de laatste updates over MBO-opleidingen voor de leukste beroepen met mensen, dieren of in de natuur!

Adres: Larensteinselaan 26b, 6882 CT Velp
Telefoonnummer: 0263840310
Stad: Velp
Route: Larensteinselaan 26b
Postcode: 6882 CT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Open dag Yuverta Velp, Yuverta velp inloggen, Aeres MBO Velp, Mbo Arnhem, Mbo opleidingen helicon, Bos- en natuurbeheer mbo, Helicon Opleidingen, Helicon Velp ziekmelden
Recensies
De sfeer is erg goed en leuke leraren. Maar één minpuntje, alles wordt erg chaotisch geregeld
Goede school was er voor de examen van mijn broer maar zag er verzorgt en goed geregeld uit
Fijne school, klein en overzichtelijk en op een mooie locatie. Heb er 3 jaar met veel plezier op school gezeten en de opleiding Ecologie en Wildlife gehaald. De docenten zijn persoonlijk en gepassioneerd over de vakken die ze geven. Soms kan de school wat chaotisch zijn met organisatie. Maar welke school is dat nou niet..?
Goed, ik heb hier 3 jaar gestudeerd.
Deze opleiding is zeker een aanrader. Ga aan de slag met de natuur: als ontwerper, beheerder of maker. De opleidingen bij deze school bereiden je voor. Leuke tijd gehad en veel geleerd.
Geniale school, goede lessen en veel hulp bij moeilijkheden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid