facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helene's planten en aanverwanten.

Helene's planten en aanverwanten.

Info

Kokedama, wabi-kusa, terraria, en ga zo maar door, zijn voor Hélène geen abracadabra. Al hun geheimen heeft ze ontrafeld en zo heeft ze de gave ontwikkeld om alledaagse kamer-, tuin- en waterplanten in één klap bijzonder te maken.



"Plantenhebbedingen en aanverwanten. Dat is waar ik me met heel veel plezier mee bezig hou. Het maken van eigen creaties en ook op verzoek en in overleg. Neem voor meer informatie hierover contact met mij op.Ik geef diverse workshops en ik organiseer allerlei activiteiten. Dit doe ik alleen of samen met Nelske van plantenwinkel Salie te Leiden. Neem ook hierover contact met mij op.Ik plaats regelmatig foto's van mijn creaties op Instagram en op mijn Facebook pagina; Hélène's planten en aanverwanten.Mijn creaties zijn o.a. te koop via Facebook, mijn e-mailadres [email protected], aan huis en in plantenwinkel Salie te Leiden.Stuur me bij vragen gerust een mail."
Adres: Warmond
Stad: Warmond


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid