facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helend eten

Helend eten

Info

Praktijk Helend eten voor een gezond voedingspatroon, leefstijlverbetering en orthomoleculaire therapie.



"Praktijk Helend Eten geeft orthomoleculair advies, voedingsadviezen en leefstijlbegeleiding. Microbioom onderzoek is mogelijk binnen de praktijk. Een disbalans in het darmmicrobioom kan allerlei klachten veroorzaken.Het geeft ook een beeld van jouw voedingspatroon. Wil jij uitzoeken of je de juiste voeding eet om je darmmicrobioom gezond te houden? Of heb je buikklachten en/of huidklachten die niet verminderen met gezonde voeding? Plan dan een afspraak bij Praktijk Helend Eten. Samen kunnen we uitzoeken waar je klachten vandaan komen. Je bent ook van harte welkom als je wat begeleiding nodig hebt om je leefstijl te verbeteren."
Adres:
Telefoonnummer: 0638584770
Stad: Leiderdorp


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
hart for her Leiderdorp hart for her Leiderdorp 51 meter Damesfitness die vanavond een speciale avond hadden georganiseerd voor de Aldsheimer ...
Personal Motion | Personal Training & Lifestyle Personal Motion | Personal Training & Lifest... 602 meter Professioneel en kundig. Prettige locatie en goede trainers.
Recensies
Ben inmiddels meerdere keren op consult geweest bij Bianca en heb dit als zeer prettig en professioneel ervaren. Mijn klachten zijn heel serieus genomen en er was genoeg ruimte om al mijn vragen te stellen. Heb een microbioom onderzoek laten doen waarbij de uitslagen zorgvuldig en uitgebreid aan mij zijn teruggekoppeld. Tevens heeft Bianca mij geadviseerd over het nemen van supplementen en welke voedingsmiddelen minder en meer geschikt zijn voor mij. Dank je wel Bianca voor jouw fijne begeleiding!
Vat vol kennis. Heeft mijn leven veranderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid