facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor heleenverkerk.nl

heleenverkerk.nl

Info

http://www.heleenverkerk.nl Design & Internet Marketing voor online ondernemers met een business

Geschiedenis

Heleen helpt online ondernemers met design, techniek en marketing



"Geen Stress over Internet Marketing, Design en Techniek.Ik ben een gepassioneerd Internet Ondernemer, Succesvol in Online Marketing, Webdesign, Het bouwen van een Online Leeromgeving, Online programma’s, Online Magazine. Canva expert en Adobe Indesign expert.Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kunt maken."
Adres: W. Alexanderweg 70, 3945CL Cothen
Telefoonnummer: 0654286823
Stad: Cothen
Route: W. Alexanderweg 70
Postcode: 3945CL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Heleen Verkerk Wijk bij Duurstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Celine Frederique Celine Frederique 378 meter Freelance Visual designer & Front-end developer
Recensies
Ik vond de Canva leren in 5 dagen-challenge en heb deze met plezier doorgewerkt in 3 dagen. Zo haal ik net wat meer uit Canva dan wanneer ik zelf dat hele wiel had moeten uitvinden. Leuk, toegankelijk en in kleine hapbare brokjes
Heleen is een topper op het gebied van online marketing. Ze weet alles over e-mailmarketing, het bouwen van websites en noem maar op. Iemand waar ik heel graag zaken mee doe.
Tja, wat kan ik zeggen? Alles wat Heleen is goed. Punt! Voor mij staat ze op eenzame hoogte.... Heleen begrijpt design en ook internet... Dat is een gouden combinatie die je gek genoeg toch niet zo vaak tegenkomt... Daarom kan je me rustig een Heleenfan noemen :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid