facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helder-s Hypotheekadvies

Helder-s Hypotheekadvies
"Hoe krijg je de financiering rond voor het huis van je dromen? Of wil je de hypotheek aanpassen? Dat is niet gemakkelijk. Het heeft mij ertoe gebracht om me te specialiseren in woninghypotheken. Nadat ik veel ervaring heb opgedaan bij verschillende kantoren, ben ik begin 2019 gestart met Helders Hypotheekadvies. Echt onafhankelijk advies. Waarom zou je het zelf uitzoeken als je gebruik kunt maken van mijn programmatuur, kennis en ervaring. Ik ben jouw persoonlijke coach en jij geeft aan waar je bij geholpen wilt worden. Wij hebben veelvuldig persoonlijk contact om alle onderwerpen af te stemmen en te komen tot een financiële oplossing die past zodat jouw dromen uitkomen.Laat je ontzorgen door Helders Hypotheekadvies."
Adres: P.W.A. Singel 41, 1782GM Den Helder
Telefoonnummer: 0625243314
Stad: Den Helder
Route: P.W.A. Singel 41
Postcode: 1782GM


Recensies
Anja is betrokken en deskundig. Ze heeft zich voor 100% ingezet om in een zo kort mogelijk tijdsbestek de voor ons meest gunstige hypotheek af te sluiten.
Wij zijn Anja heel erg dankbaar voor al haar werk. Zij is persoonlijk betrokken in het traject en doet echt haar uiterste best om je te helpen. Onze aanvraag was niet eenvoudig maar ze heeft ons van begin tot eind voor 200% bijgestaan. Heel erg bedankt, Anja!
Anja is vriendelijk, zakelijk en heeft veel kennis van zaken. Ze heeft heel goed met me meegedacht bij het hypotheekadvies en probeerde de kosten zo laag mogelijk te houden bv bij de taxatie die nodig was en voordat de rente steeg de aanvraag de deur uit krijgen. Ze was altijd goed bereikbaar en reageerde vlot en adequaat. Helaas was het druk bij de geldverstrekker en moesten we lang wachten tot de hypotheek rond was, maar dat lag niet aan Anja. Ik zou een volgende keer weer voor haar kiezen!
Anja heeft mij van begin tot eind in het aankopen van mijn woning enorm goed geholpen. Anja gaf mij alle adviezen die ik nodig had, en ook kon ik met al mijn vragen terecht per mail, whatsapp, telefonisch of persoonlijk. Wat heel fijn was. Ik heb alle gevraagde en benodigde stukken z.s.m. ingediend bij Anja, hier kon Anja dan ook snel op anticiperen wat resulteerde in een snel & soepel proces van begin tot eind. Zelfs tijdens de drukke feest/vakantie periodes is Anja bereikbaar geweest en heeft zij hier ook tijd genomen om mij te helpen Anja Braveboer doet haar bedrijfsnaam eer aan, enorm helder hypotheek advies! Ik ben zeer te spreken over Anja Braveboer Helders Hypotheekadvies. Mijn complimenten!
Mevrouw Braveboer beschikt over veel expertise en verstaat haar vak goed. Al mijn vragen werden op een duidelijke manier beantwoordt waardoor ik met een goed gevoel alles heb kunnen doorlopen. Ik werd goed begeleid in de aanvraag van de hypotheekverhoging en de samenwerking met mevrouw Braveboer heb ik als zeer fijn ervaren. Zeker een aanrader als je een hypotheekadviseur nodig hebt!
Onze nieuwe hypotheek is zeer goed geregeld door Anja. Ze heeft ons tijdens de aankoop van ons nieuwe huis goed begeleid. Anja reageerde snel op berichten en nam ons veel uit handen. Bedankt Anja voor alles!
Anja is zeer betrokken, goed te bereiken en is de deskundigheid zelve. In het grote woud van aanbieders is het altijd lastig kiezen, maar met de hulp van Anja zijn we uiteindelijk goed terechtgekomen. In alle eeerlijkheid, je moet tegenwoordig aan zoveel eisen/zaken voldoen dat het afsluiten zonder hulp zeker als er ook een BV bij betrokken is niet te doen is. Dus ik raad Anja zeer zeker aan!
Goede ervaring gehad met Anja als onze adviseur. Ze is vriendelijk en professioneel, iedere vraag die je hebt legt ze begrijpelijk uit en dat is wel fijn als je niet super veel verstand van hypotheken. Mailtjes en telefoontjes werden ook erg snel beantwoord.
Ons hypotheekadviestraject was een beetje anders dan normaal. Het heeft aanzienlijk langer geduurd dan een regulier hypotheekaanvraag traject omdat gedurende het traject onze plannen zijn gewijzigd van verbouw naar nieuwbouw. Daarnaast hadden wij wat zeer specifieke eisen/wensen die extra onderzoek vergde. Gedurende deze periode heeft mevr. Bravenboer altijd geduldig onze wensen aangehoord, ons kritisch bevraagd om zeker te stellen dat we scherp hadden wat we precies wilden en heeft veel werk verzet om een maatwerk oplossing te maken. Haar advies was uitstekend en we zijn blij met het resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid